Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Actorul Marius Manole a ajuns la spital. A căzut pe scenă în timpul spectacolului
WhatsApp
Actorul Marius Manole a ajuns de urgență la spital după spectacolul de aseară. Printr-o postare pe platformele de socializare, actorul a povestit ce s-a întâmplat și îi roagă pe oameni să dea dovadă de înțelegere. 
Foto: Marius Manole/ Sursa: Facebook, Marius Manole

Marius Manole a ajuns de urgență de la Teatrul Național la Spitalul Universitar după ce a suferit un accident. Acesta s-a împiedicat și a căzut pe scena in timpul spectacolului. 

În ce stare se află actorul 

Marius Manole a postat pe Facebook o poză de pe patul de spital, cu piciorul cusut, și a povestit fanilor ce se întâmplă și în ce stare de sănătate se află. 

„Dragii mei, în seara asta în timpul spectacolului “Repetitie pentru o lume mai buna” a avut loc un accident nedorit. Spectacolul a fost dus la bun sfârșit. Am fost la Spitalul Universitar unde foarte repede m-au cusut și acum sunt în regulă cât de cât

Nu voi suspenda niciun spectacol, doar ca va trebui sa adaptez toate mișcările din toate spectacolele. Rog să aveți înțelegere pentru următoarele 15 zile.

Mulțumesc colegilor mei pentru grijă. O echipă e totuși o echipa.

Mulțumesc și să aveți grija de voi”

„Dacă Îl iubiți pe Marius Manole, convingeti-l să stea la pat măcar 3 săptămâni!!!!”

Mai mulți oameni prezenți la spectacol și-au exprimat punctul de vedere cu privire la accidentul de pe scena în secțiunea de comentarii a postării, în timp ce mulți alții i-au transmis actorului îngrijorarea față de cele întâmplate. 

„La cum arată, Marius, ești sigur că părerea medicilor pe care îi lauzi e luată în serios? Ți-au dat ei liber să joci? Dacă nu ți-au dat, stai potolit, te rog și refă-te repede.”

„Dacă Îl iubiți pe Marius Manole convingeti-l să stea la pat măcar 3 săptămâni!!!!”

„Asa se întâmplă când corpul spune NU pentru ca mintea nu vrea sa audă, sa vadă, sa simtă nimic, doar umple calendarul la refuz într-o cursa continua. Corpul nu doar cară capul. Genunchii sunt importanți și uneori greu de recuperat. O sa rămână semn sa amintească minții sa ia pauze când are nevoie corpul. Multă sănătate!”

„Am fost în sală. Și chiar mă gândeam: un fotbalist cerea targa, ieșea, și toți banii aia îi lua. Mulți. Ești și profesionist și iubit. Colegii au fost solidari și ei. Ți-ai revenit mai repede tu decât noi. Spectacolul a fost senzație și vă mulțumim tuturor pentru tot!”

Recuperare rapidă!! Am realizat când am văzut căzătura că nu are cum să arate bine piciorul.. faptul că  mai în glumă mai în serios ai spus sa se cheme un medic (cumva cu zambetul pe buze) și apoi ai continuat… faptul că  ai integrat atât de bine în continuare totul.. nu îmi demonstrează decat, din nou, că ești un fenomen!!! Te-am crezut de la inceput, până la final.. am simțit fiecare cuvânt din monologurile tale.. asta înseamnă să fii un actor minunat! Dumnezeu sa te tina sanatos.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel