Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Act de bunătate anonim. Mai multe familii din Anglia au găsit plicuri pline cu bani în cutia poștală, înainte de Crăciun
WhatsApp
Chiar înainte de Crăciun, câteva gospodării norocoase au fost vizitate de un binefăcător anonim care le-a ales pentru a primi un cadou special.
Foto: Pixabay

Mai multe persoane care locuiesc în Clifton, Nottinghamshire, Anglia și-au verificat cutia poștală pe 23 decembrie și au descoperit că în corespondența lor se afla un plic semnat "act de bunătate aleatorie", iar în interior se aflau 100 de lire sterline în numerar.

Nu existau instrucțiuni despre cum să îi cheltuiască și nici un alt mesaj sau motiv pentru care acea gospodărie fusese selectată, dar banii vor fi un imbold uimitor pentru persoanele care au primit acest act de bunătate întâmplător.

 

Acest gest uimitor a devenit rapid o tradiție de Crăciun

 

Acest gest uimitor a început în urmă cu câțiva ani și se pare că a devenit rapid o tradiție de Crăciun pentru câteva gospodării norocoase din Clifton, care primesc un cadou surpriză chiar înainte de ziua cea mare.

Gesturi ca acesta dovedesc că Crăciunul este cu adevărat sezonul bunăvoinței, iar beneficiara norocoasă Sarah Lynne a declarat pentru Nottinghamshire Live că a fost "copleșită" de gestul amabil din partea unui "erou ascuns".

Ea a spus: "Fiul meu a fost cel care a descoperit primul plicul, a venit în fugă la mine la început strigând "este de la Moș Crăciun". Mi-a înmânat plicul și am fost copleșită, ca să fiu sinceră.

Lucruri de genul acesta nu mi se întâmplă niciodată. Am văzut oameni care l-au trimis prin poștă de-a lungul anilor și întotdeauna am crezut că este un gest atât de frumos, mai ales în acest an va ajuta cu adevărat.

Oricine este cel care o face este un erou ascuns și are cea mai bună inimă. Cu tot ceea ce se întâmplă în lume în acest moment, este plăcut să știi că încă mai există oameni buni, este cu adevărat reconfortant."

Ea a continuat spunând că va cheltui o parte din bani pe un cadou pentru fiii ei, în timp ce restul banilor vor fi împărțiți între a se menține la zi cu facturile de energie și a transmite bunătatea printr-o donație către banca locală de alimente.

 

Banii primiți cadou vor fi în mare parte dați pe facturile enorme din acest an

 

Un alt destinatar norocos al "actului de bunătate întâmplător" a fost un alt locuitor din Clifton, Peter Dennis și soția sa Lindsay.

Peter a explicat că soția sa a fost "foarte emoționată" când a găsit plicul plin cu bani și, chiar înainte de livrare, a observat o mașină necunoscută parcată afară.

Ea a văzut că "o fată a mers la ușă și a postat plicul", dar până când a putut ajunge la ușă, fata s-a întors la mașina misterioasă și a plecat.

Ei au spus că vor folosi cadoul în numerar pentru a umple contorul de gaz și, în același timp, își vor trata fiul cu o masă de ziua lor.

Mătușa lui Peter a mai primit anterior plicul anonim, dar ei "nu s-au așteptat niciodată să ni se întâmple asta" și au spus că oricine ar fi făcut aceste acte de bunătate la întâmplare erau "îngeri", conform Ladbible.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel