Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Accident tragic pe un șantier din Perugia: Un muncitor român a murit după ce a căzut de pe o schelă
WhatsApp
Autoritățile italiene investighează circumstanțele incidentului.
Accident tragic azi pe A1 în Italia: șoferul unui autobuz cu tineri ar fi adormit la volan

Echipa Poliției de Stat din Perugia a intervenit, ieri dimineață, în localitatea Mugnano, unde a avut loc un tragic accident de muncă în care a fost implicat un cetățean român în vârstă de 41 de ani.

Potrivit informațiilor obținute de agenți la fața locului, bărbatul, în timp ce efectua lucrări de construcții pe o schelă, s-a prăbușit de la înălțime, din motive încă neclare.

Muncitorul în vârstă de 41 de ani a fost imediat asistat de personalul medical de la Serviciul de Ambulanță 118, care l-a transportat de urgență la Spitalul Santa Maria della Misericordia, unde a fost internat în stare gravă, în cod roșu de urgență medicală.

La fața locului au intervenit și membrii Cabinetului Provincial de Poliție Științifică, precum și personal specializat din cadrul Agenției de Sănătate Locală (A.S.L.).

Investigațiile în legătură cu acest incident sunt în curs de desfășurare, fiind coordonate de personalul Poliției de Stat în colaborare cu procuratura locală, cu scopul de a reconstrui cu exactitate dinamica evenimentelor, scrie publicația locală Umbria Cronaca.

 

---------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel