Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Accident teribil în Italia. 4 români grav răniți: Șoferul, inconștient, a ieșit prin parbriz. Fiul său era în dreapta
WhatsApp
Accident cumplit la Bassano, în Italia. Mașina în care se aflau patru români a ajuns în șanț, iar șoferul a fost transportat la spital cu elicopterul, după ce a fost proiectat prin parbriz. A fost extras dintre cioburi, inconștient.
Accident teribil în Italia. 4 români grav răniți: Șoferul, inconștient, a ieșit prin parbriz. Fiu său era stătea în dreapta

Accidentul s-a petrecut sâmbătă, la ora locală 15:30 pe drumul provincial 11 din Bassano. Patru persoane de origine română, dar care locuiesc de ceva vreme în provincia Brescia, au fost rănite, după ce au ajuns cu mașina în șanț.

Mașina a ieșit de pe șosea din motive care încă sunt cercetate de Poliția Rutieră. Vehiculul a ajuns în șanțul de-a lungul drumului. Șoferul de patruzeci de ani a străpuns parbrizul și s-a blocat în el. El a fost cel mai rău rănit și a fost extras inconștient din parbrizul  mașinii de către Pompieri și apoi intubat și dus cu elicopterul la camera de urgență a Spitalului Civil din Brescia, unde este internat în stare gravă.

Lângă el, pe scaunul pasagerului, se afla fiul său de 18 ani, care a fost rănit. Cele două persoane care călătoreau pe bancheta din spate au fost, de asemenea, rănite: una a fost transportată la Civile și cealaltă la Poliambulanza. Traficul în zonă a fost afectat, deoarece drumul a fost închis de mult timp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel