Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Accident mortal în Italia. Un român și un venezuelean și-au pierdut viața, alte două persoane sunt grav rănite
WhatsApp
Un român din Italia și-a pierdut viața în urma ciocnirii dintre două autoturisme. 
” / Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

Un tragic accident rutier a avut loc în Valeggio sul Mincio, în noaptea de marți spre miercuri, soldat cu moartea a două persoane și rănirea gravă a altor două. Coliziunea frontală între două autoturisme s-a produs în jurul orei 00:30, pe via Monzambano, o secțiune a SP28, iar circumstanțele sunt investigate de poliție.

În accident au fost implicate un Citroen C3, condus de un italian de 49 de ani, în care se aflau un venezuelean de 35 de ani și un român de 38 de ani, ambii rezidenți în Monzambano, și un Alfa Mito condus de un tânăr din Valeggio.

Pompierii de la centrala din Verona și voluntarii din Villafranca au intervenit la fața locului cu două autospeciale și o macara, reușind să scoată trei bărbați din resturile autoturismelor. În ciuda eforturilor personalului medical de la 118, cei doi tineri de 35 și 38 de ani au fost declarați decedați la locul accidentului.

Conducătorul auto de 49 de ani a suferit răni grave și, după primele îngrijiri, a fost transportat la spitalul Borgo Trento sub cod roșu. De asemenea, tânărul care conducea celălalt vehicul a fost rănit și dus la același spital, însă viața sa nu este în pericol.

Operațiunile pompierilor pentru asigurarea siguranței zonei s-au încheiat în jurul orei 4 dimineața. Autoritățile continuă investigarea cauzelor care au dus la această tragedie. Vor urma actualizări.

Acum câteva seri, două accidente rutiere grave au avut loc în Roma, soldându-se cu moartea a două persoane. Primul accident s-a produs pe drumul Nettunense, între Lanuvio și Aprilia, în apropierea localității Campoleone. O tânără de 19 ani, cetățean român cu domiciliul în Aprilia, a fost lovită mortal de un camion.

Potrivit primelor informații, tânăra călătorea cu motocicleta, condusă de un prieten de 22 de ani, când a avut loc impactul cu vehiculul greu. Se pare că motocicleta a alunecat înainte ca tânăra să fie lovită de camionul care se deplasa din sens opus. Șoferul camionului nu a oprit pentru a oferi asistență și este căutat de autorități. Personalul 118 și carabinierii din cadrul direcției teritoriale Aprilia au intervenit la fața locului. Tânăra se întorcea acasă după o seară petrecută cu prietenii.

Carabinierii din direcția teritorială Aprilia a Unității de Operațiuni Radiomobile și colegii lor din Compartimentul Investigații al comandamentului provincial Latina au lucrat neîntrerupt de ieri dimineață pentru a găsi șoferul fugar. Aceștia au analizat imaginile de supraveghere video din zonă și au adunat mărturii utile, inclusiv un posibil număr de înmatriculare al camionului. Se pare că șoferul ar putea fi identificat în curând.

------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel