Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Accident în Italia: Șoferul unui camion a ieșit de pe șosea. Moldoveanul era atât de beat încât nu s-a supus testului de alcoolemie
WhatsApp
Un șofer moldovean beat la volanul camionului, a ieșit de pe șosea în Italia, apoi a refuzat să se supună testului de alcoolemie realizat de polițiști.
Accident în Italia: Șoferul unui camion a ieșit de pe șosea. Moldoveanul era atât de beat încât nu s-a supus testului de alcoolemie

Marți, 23 aprilie, un incident grav a avut loc pe Via Bagnoli din Cadoneghe, când un camion încărcat cu produse de coafor a ieșit de pe șosea, punând în pericol viața șoferului și a celorlalți participanți la trafic. Conducătorul auto, un bărbat moldovean de 36 de ani cu pașaport românesc, a fost identificat ca fiind în stare de ebrietate de către poliția locală.

Potrivit informațiilor preliminare, motivul exact pentru care camionul a ieșit de pe șosea este încă subiectul unei anchete în curs desfășurată de autoritățile locale. Totuși, un apel la poliție a fost efectuat de către un martor preocupat de siguranța traficului, mai ales într-o zonă agricolă unde tranzitul vehiculelor grele este interzis.

 

Permisul de conducere al bărbatului a fost reținut

 

Polițiștii au reușit să îl identifice pe șoferul camionului și au constatat imediat că acesta prezenta semne evidente de ebrietate. În consecință, au decis să îi administreze un test de alcoolemie, însă șoferul era atât de beat încât a refuzat să coopereze. Potrivit Codului Rutier, refuzul de a se supune testului de alcoolemie este considerat o recunoaștere a vinovăției, iar permisul de conducere al bărbatului a fost reținut.

Pe lângă consecințele legale, compania pentru care lucra șoferul a fost contactată pentru a organiza recuperarea camionului. În plus, acesta riscă o amendă semnificativă de până la 6.000 de euro pentru comportamentul său iresponsabil.

Poliția locală a depus eforturi pentru a coordona situația traficului, deoarece recuperarea camionului din șanț a necesitat mai multe ore de muncă cu ajutorul unei macarale. Primarul Marco Schiesaro a transmis un mesaj clar, declarând că vor fi intensificate controalele în zonele agricole pentru a preveni astfel de incidente și pentru a asigura siguranța tuturor participanților la trafic.

 

---------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel