Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Accident grav în vama Nădlac. Un autoturism a intrat într-un TIR staționat pe banda de urgență
WhatsApp
Accident rutier grav, sâmbătă seara, pe autostrada A1 pe sensul de mers către vama Nădlac. Primele informații arată că un autoturism a intrat într-un TIR staționat, în urma impactului o victimă rămânând încarcerată.
Accident grav în vama Nădlac. Un autoturism a intrat într-un TIR staționat Sursa specialarad.ro

La evenimentul rutier s-au deplasat echipaje de descarcerare, stingere și elicopterul SMURD. În autoturism era o singură persoană, bărbat, care a fost extras de echipajul de descarcerare și predat în viață echipajului SMURD Elicopter, scrie specialarad.ro.

IPJ Arad: Astăzi, în jurul orei 18.30, poliţiştii Biroului Autostrăzi au fost sesizați prin apel 112, despre producerea unui accident rutier pe Autostrada A1. Din verificările efectuate la fața locului a reieșit că un cetățean german de 64 de ani, care conducea un autoturism pe autostrada A1, din direcția Nădlac spre Arad, ar fi pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un autocamion cu semiremorca care staționa pe banda de urgență ricosând și într-un alt autoturism care circula pe prima bandă.

În urma impactului, șoferul a suferit răni grave, fiind transportat la spital cu elicopterul SMURD. Toți cei implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporala din culpă. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor cauzelor care au condus la producerea evenimentului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel