Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Accident GRAV în Italia: Român, la un pas de moarte după ce mașina condusă de iubita sa s-a RĂSTURNAT pe câmp
WhatsApp
Un român a fost rănit grav în Italia, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat. La volan se afla prietena tânărului care, din păcate, a murit.  

Accidentul a avut loc în seara zilei de marți, 20 octombrie, de-a lungul drumului 85 Bassa di Casalmaggiore, între localitățile Scandolara Ravara și Motta Baluffi. Din primele informații prezentate de publicația La Provincia, o tânără de 21 se afla la volanul autoturismului Toyota Yaris când, din motive care urmează să fie stabilite, a pierdut controlul volanului și s-a rostogolit de mai multe ori. 

În urma impactului, cei doi au fost aruncați din mașina. Șoferița a fost grav rănită, fiind transportată cu elicopterul la spitalul din Cremona. Din păcate, Lucrezia Minnilli a murit în aceeași noapte.

Pasagerul, un român de 24 de ani, a fost și el rănit grav, însă, potrivit medicilor, viața lui nu este pusă în pericol.

Principala ipoteză în acest caz este că mașina a lovit în plin un porc mistreț și a derapat. Fiind noapte, șoferița a văzut târziu animalul și nu a mai putut evita impactul. A doua zi, cadavrul animalului a fost găsit la aproximativ 200 de metri de locul accidentului.

Carabinierii din Sospiro continuă cercetările în acest caz și vor stabili cu exactitate motivul care a dus la producerea tragediei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel