Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Accident grav de muncă în Italia. Un român a fost lovit de freza tractorului și riscă să-și piardă un picior
WhatsApp
Accidentul a avut loc în Masignano di Arcola, Italia, pe terenul unui proprietar privat. Muncitorul român a fost transportat imediat cu elicopterul la spitalul Cisanello din Pisa, unde se află în prognostic rezervat. 
Accident grav de muncă în Italia. Un român a fost lovit de freza tractorului și riscă să-și piardă un picior

Un muncitor agricol de naționalitate română a fost grav rănit la picior ieri dimineață în timp ce lucra pe câmp cu un tractor. Dezastrul s-a întâmplat în Arcola, în micul cătun Masignano.

Victima, în vârstă de 55 de ani, de origine română, dar care se mutase în Italia cu ceva timp în urmă, lucra în mod regulat pentru un patron particular care deținea în Via Masignano un teren care se învecina cu o fermă.

 

Lovit de freza tractorului, un muncitor agricol român riscă să-și piardă un picior



Din cauze care sunt încă în curs de investigare de către carabinierii din Arcola, care au intervenit prompt împreună cu serviciile de urgență 118, cu pompierii de la detașamentul Sarzana și cu inspectorii sanitari de la Asl 5, piciorul drept al muncitorului a ajuns în freza tractorului, provocându-i tăieturi adânci.

Când s-a dat alarma, medicul serviciului de urgență 118 și-a dat seama imediat că era necesar ca rănitul să fie transportat cât mai repede cu elicopterul la spital, deoarece exista riscul serios ca acesta să-și piardă piciorul, mutilat de freză.

Elicopterul Pegaso al serviciului de urgență 118 din Massa, cel mai apropiat și mai disponibil, a fost chemat imediat și a aterizat la Piano di Arcola, lângă cazarma carabinierilor, de unde l-a preluat pe român. Bărbatul a fost apoi transportat cu o ambulanță de cod roșu la locul de întâlnire.

 

Românul a fost operat de urgență

 

Muncitorul român în vârstă de 55 de ani a fost transferat de urgență la spitalul Cisanello din Pisa, unde se află în prognostic rezervat. Medicii au făcut tot ce au putut pentru a-i salva folosirea membrului drept, care era grav compromis.

Însă succesul operației va fi cunoscut abia în următoarele ore. Carabinierii din Arcola au încercat să reconstituie dinamica accidentului, dar rămâne de înțeles cum a fost mutilat piciorul individului de origine română de către lamele frezei tractorului, conform presei italiene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel