Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Accident cumplit pe un șantier din Italia: Trei muncitori morți și trei răniți, după ce o grindă de beton s-a prăbușit peste ei
WhatsApp
Accident grav pe șantierul unui supermarket Esselunga din Florența. Trei muncitori au murit morți, iar trei au fost dați dispăruți. 
Salvatorii italieni au sosit rapid la fața locului

Un accident grav s-a produs astăzi dimineață în jurul orei 9:00 pe șantierul unui supermarket Esselunga aflat în construcție în Florența, pe via Mariti. Din primele informații, o grindă de beton armat s-a prăbușit, antrenând după sine o podea și alte grinzi, lovind opt muncitori.

Trei dintre muncitori au fost declarați morți, iar alți trei sunt dispăruți, speranțele de a-i găsi în viață fiind reduse. Alți trei muncitori au fost extrași de sub dărâmături și transportați la spital în stare gravă.

Guvernatorul toscan Eugenio Giani a declarat că este un miracol că structura nu s-a prăbușit și în stradă, unde circula un microbuz cu mulți copii. Din fericire, copiii au fost coborâți din microbuz și duși în siguranță.

Președintele Regiunii Toscana a descris dinamica accidentului și a precizat că pe șantier se aflau aproximativ 50 de muncitori.

Marina Caprotti, președintele grupului Esselunga, a exprimat condoleanțe familiilor victimelor și a declarat că șantierul era încredințat unei companii terțe. De asemenea, a anunțat că magazinele Esselunga din Florența vor fi închise după-amiaza în semn de doliu.

Cauzele accidentului sunt încă investigate de autoritățile italiene, scrie publicația Fanpage.it.  

 

----------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel