Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
A supravieţuit atacului unui crocodil în timp ce se afla în vacanţă în Zambia
WhatsApp
O tânără din Marea Britanie a scăpat cu viață după ce a fost atacată de un crocodil. 
Foto: Pixabay

O tânără de 18 ani din Marea Britanie a declarat că este "foarte, foarte norocoasă" pentru că a reuşit să supravieţuiască atacului unui crocodil în timp ce se află în vacanţă în Zambia, relatează luni dpa, scrie Agerpres. 

Amelie Osborn-Smith a fost atacată de un crocodil de 3 metri lungime care a prins-o de un picior în timp ce înota cu prietenii ei în fluviul Zambezi lângă Cascada Victoria, scrie cotidianul britanic The Sun.

"Nu prea gândeşti în această situaţie, evident oamenii spun că îţi vezi viaţa prin faţa ochilor, însă nu o faci, te gândeşti doar 'cum să ies din această situaţie?''', a declarat ea de pe patul de spital din Zambia.

''Intri pur şi simplu într-o stare de surescitare şi te gândeşti cum să ieşi din acea situaţie, însă eu am fost foarte, foarte norocoasă", a adăugat ea.

Se afla într-o excursie



Adolescenta din Hampshire se afla într-o excursie de rafting pe fluviul Zambezi în timpul unei vizite în Zambia unde bunica ei are o fermă, scrie The Sun.

Potrivit publicaţiei, tânăra a fost salvată de prietenii ei care au lovit cu pumnii crocodilul înainte de a o trage într-o barcă.

Ea a fost dusă cu elicopterul la punct punct de prim ajutor în oraşul Livingstone din apropiere şi apoi în capitala Lusaka, la 385 de kilometri distanţă, unde chirurgii au reuşit să-i salveze piciorul, scrie The Sun.

Mușcat de șarpe în Masivul Piatra Craiului. Salvamontiștii au intervenit de urgență

 

Salvamontiștii din Zărnești au intervenit duminică pentru salvarea unui bărbat mușcat de șarpe în Masivul Piatra Craiului. Intervenția a durat două ore, iar victima a ajuns în siguranță la spital. 

”Probabil că pentru mulți dintre noi este greu de crezut, dar acest caz atipic din creasta Pietrei Craiului ne arată că nimic nu este imposibil. O persoană de sex masculin a fost atacată de o viperă... chiar dacă ne aflăm în luna decembrie și stratul existent de zăpadă a făcut ca toată creastă să fie albă... Persoană în cauză a sunat la 112, după ce a fost atacată de o viperă, în creastă, foarte aproape de Vf. Ascuțit.”

Citește mai multe aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel