Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
„Am greșit drumul”. Un șofer român a ajuns blocat cu mașina pe o plajă din Italia între umbrele și șezlonguri
WhatsApp
Un șofer român a ajuns viral pe internet după ce a intrat cu mașina până pe o plajă din Italia între umbrele și șezlonguri.
„Am greșit drumul”. Un șofer român a ajuns blocat cu mașina pe o plajă din Italia între umbrele și șezlonguri  / Foto: Facebook

Un Volkswagen Golf gri, deținut de un român a ajuns viral pe internet după ce a fost parcat pe plajă, între șezlong și umbrelă, în Lignano Sabbiadoro, o stațiune renumită de pe litoral, între Veneto și Friuli, în Marea Adriatică.

Vezi și: Cod Roșu de vreme rea în Italia: „Fiți extrem de prudenți!”

 

Mașină de România parcat pe plajă, între un șezlong și o umbrelă în Lignano Sabbiadoro

 

Incredibil, dar adevărat. Se pare că un român a „campat” cu mașina direct pe malul mării, în afara sezonului chiar... Dar un localnic care nu știa întreaga poveste a încercat să facă o glumă. Astfel, președintele Ligagest Manuel Rodeano a postat poza ​​pe rețelele de socializare cu multă „dedicație” față de autorul necunoscut al gestului.

„Dovada că mama idioților este întotdeauna însărcinată, chiar și în afara sezonului...”, a scris bărbatul care administrează plajele din Lignano, conform presei străine.

 

 

Vezi și: Italia. O clădire din interiorul unui parc istoric este ocupată ilegal de o familie de români. Cuplul refuză să plece orice ar fi

 

Care este povestea românului care a parcat mașina pe plajă

 

După ce poza a devenit virală, se pare că, misterul inițial al mașinii de pe țărm a fost deslușit. Este vorba despre un cetățean român care a greșit drumul și a ajuns pe plajă. Apoi, în încercarea de a ieși, a rămas blocat în nisip.

Acum mașina va fi recuperată și scoasă de o camionetă de remorcare de pe plaja din Sabbiadoro, care nu era pregătită de turiști din fericire, cu ocazia acestor zile de vreme rea.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG   

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8Nb  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel