Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
1.527 de posturi se scot la concurs în Poliţia Penitenciară
WhatsApp
Sindicatul Naţional al Poliţiştilor de Penitenciare a anunţat, miercuri seara, că 1.527 de posturi se scot la concurs în sistem, după ce preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea pentru deblocarea posturilor. Şapte sute dintre acestea sunt posturi de execuţie disponibile în operativ.  
politia_penitenciare

"Preşedintele României a promulgat prin decret Legea pentru modificarea şi completarea Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, act normativ prin care posturile vacante din Poliţia Penitenciara sunt deblocate. Este adevărat ca la acest moment avem aproximativ 4.500 de posturi vacante în sistemul penitenciar, însă dintre acestea doar pentru 1.527 avem finanţare", a transmis Sindicatul Naţional al Poliţiştilor de Penitenciare.

Sursa citată a precizat că aceste 1.527 de posturi reprezintă un total al procedurilor de ocupare prin concurs pentru posturi de execuţie (1.398 de posturi), pentru posturi de conducere (25), respectiv pentru trecerea agenţilor în corpul ofiţerilor - "sesiune unică anuală" (129). În scurt timp vor fi disponibile informaţii despre posturile care se scot la concurs.


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel