Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. 1.000 români, infectați cu COVID-19 la o firmă de procesare a cărnii. Protest masiv: „Nu suntem un abator” (VIDEO)
WhatsApp
Aproape 1.000 de români, care lucreză la un abator aparținând procesatorului Tonnies din districtul german Gutersloh, au fost confirmați cu coronavirus, a anunțat Ministerul de Externe. Mai exact, sunt 996 de cetățeni români infectați.

În acest abator german, devenit unul dintre cele mai mari focare de coronavirus din Europa, lucrează aproape 4.000 de români, iar 1.000 dintre ei sunt infectaţi cu COVID-19.

După focarul masiv la abatorul Tönnies, în Westfalia există tot mai multe cazuri pozitive. Conform districtului Gütersloh, până vineri, inclusiv până în prezent, 75 de persoane care nu aveau nicio relație cu abatorul de la Tönnies au fost testate pozitiv.

Carantina a fost imediat instalată în districtele Gütersloh și Warendorf începând de miercurea trecută. Măsura este valabilă până marți, iar fiecare poate fi testat voluntar.

Scandalul a ajuns până la fanii lui Schalke, unde CEO-ul Clemens Tönnies este președintele consiliului de administrație.

Conform regulilor de distanțare socială, mulți fani au format sâmbătă un lanț uman pe terenurile clubului: „Nu suntem un abator!”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel