Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Zi cu ghinion pentru un român în Germania: Bătut și băgat la închisoare pentru o amendă neplătită
WhatsApp
Zi cu ghinion pentru un român în Germania. Bărbatul a fost bătut, iar apoi a ajuns la închisoare pentru o amendă neplătită.

Un român în vârstă de 42 de ani a avut parte de o zi extrem de ghinionistă duminică, 18 februarie, în Germania. Potrivit publicației germane Bild, totul a început în gara din Altona, Hamburg, unde a fost implicat într-o altercație alături de alte două persoane. Bărbatul a fost lovit și s-a ales cu o umflătură la buză, dar nu a necesitat spitalizare.

Cei doi agresori, un român de 35 de ani și o turcoaică de 38 de ani, au fost eliberați după finalizarea procedurilor de la fața locului, dar se confruntă acum cu un proces penal pentru vătămare corporală gravă.

Surpriza neplăcută a venit în timpul identificării victimei. Polițiștii au descoperit că românul de 42 de ani era căutat cu mandat de arestare pentru neplata unei amenzi de 3600 de euro.

Deoarece nu a putut plăti suma restantă, bărbatul a fost dus la un centru de detenție preventivă și va trebui să ispășească o pedeapsă de 90 de zile de închisoare.

*articol redactat parțial cu ajutorul Google Gemini

----------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel