Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Zeci de percheziţii în mai multe județe pentru destructurarea unui grup de traficanţi de droguri
WhatsApp
Şaisprezece români au fost duși la audieri în urma unei ample acţiuni a DIICOT Suceava pentru destructurarea unui grup de traficanţi de canabis şi alte droguri.

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, polițiștii împreună cu procurori DIICOT, au efectuat 24 de percheziţii domiciliare în judeţele Ilfov, Olt, Cluj, Neamţ, Vaslui şi Suceava.

Acestea au vizat destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în trafic de droguri de risc, informează Agerpres. Astfel, din primele cercetări a reieşit că, în judeţul Suceava, ar fi fost constituit un grup infracţional organizat, format din mai multe persoane, care ar fi desfăşurat activităţi de comercializare de canabis şi substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În urma verificărilor, la sediul DIICOT Suceava vor fi conduse în vederea audierii 16 persoane, scrie Agerpres.

 

Un kilogram de droguri, descoperit în locuinţa unui român aflat în arest la domiciliu

 

În urmă cu câteva zile, poliţiştii și procurorii DIICOT, au descoperit şi ridicat un kilogram de substanţe psihoactive în urma unei percheziţii efectuate la locuinţa din municipiul Bistriţa a unui tânăr de 26 de ani, care deja se afla în arest la domiciliu, scrie Agerpres. Potrivit autorităților, acesta era cercetat pentru constituirea unui grup infracţional organizat şi trafic de droguri.

"Ieri, 21 noiembrie, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Bistriţa-Năsăud au efectuat o percheziţie la locuinţa unui tânăr, de 26 de ani, bănuit că ar fi deţinut substanţe psihoactive, în vederea comercializării. Tânărul era plasat în arest la domiciliu, la o adresă din Bistriţa, fiind cercetat pentru constituirea unui grup infracţional organizat şi trafic de droguri. În urma percheziţiei, au fost descoperite şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, două pungi, care conţineau o substanţă albă, cristalină, fiecare de aproximativ 500 de grame, o pungă cu o substanţă cristalină, albă, de circa 100 de grame, 17 pliculeţe, care conţineau o substanţă cristalină, albă, 2 cântare electronice de mare precizie, 3 telefoane mobile şi 1.700 de lei", se arată în comunicatul transmis astăzi de IPJ Bistriţa-Năsăud.


Perchezițiile au fost efectuate după ce poliţiştii au depistat două persoane care ar fi achiziţionat droguri de la tânărul în vârstă de 26 de ani. De asemenea, potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, tânărul în cauză, alături de alte cinci persoane au fost conduse la sediul IPJ Bistriţa-Năsăud, pentru audieri.

Totodată, în urma percheziţiei, au mai fost ridicate dispozitive de cântărit de mare precizie, telefoane mobile şi suma de 1.700 de lei. Astfel, în urma probelor identificate și a verificărilor, procurorul din cadrul Biroului Teritorial DIICOT a dispus măsura reţinerii tânărului, pentru 24 ore, iar în cursul zilei de astăzi, el a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, scrie Agerpres.

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel