Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Zboruri interne spre Constanța, într-o încercare de a-i convinge pe români să revină pe litoral: Hotelierii au inclus prețul biletelor în pachete
WhatsApp
Într-o încercare de a-i convinge pe români să revină pe litoral, din acest an sunt anunțate patru curse aeriene interne spre Constanța. Hotelierii au inclus prețul biletelor de avion în pachetele pentru acest sezon.

Turiștii pot zbura de la Suceava, Oradea, Cluj și Timișoara. Aeroportul din Constanța este în plină modernizare cu fonduri europene, așa cum s-a întâmplat și la Tulcea, deși acolo nu a fost înregistrat nici măcar un singur pasager.

Compania care operează zborurile a stabilit același tarif pentru toate destinațiile. De exemplu, acum, un bilet dus-întors de la Cluj la Constanța este 132 de euro de persoană.

 

Zborurile operate în perioada 22 iunie -17 septembrie 2023

 

Constanța-Suceava-Retur (o frecvență-joi)

Constanța-Timișoara-Retur (două frecvențe-joi și duminică)

Constanța-Cluj-Retur (două frevcențe-joi și duminică)

Constanța-Oradea-Retur (o frecvență-dumincă)

 

Câte o cursă pe săptămână


 
Din 22 iunie până pe 17 septembrie va fi câte o cursă pe săptămână de la Suceava și Oradea și câte două de la Timișoara și Cluj. Potrivit patronatelor din turism, sunt zone de unde vin turiști familiști care stau, în medie, cel puțin patru nopți pe litoral.
 
„Dacă vor fi mai mulți pasageri decât estimăm sau am estimat în momentul stabilirii orarului, cu siguranță vom crește numărul de frecvențe și ne uităm și spre diversificarea destinațiilor deservite”, a precizat Tudor Constantinescu, directorul unei companii aeriene, conform Știrile PRO TV.
 
„Noi am început deja promovarea acestor zboruri, avem tarife, noi considerăm că sunt bune, acestea pornesc undeva de la 2700 de lei pentru un hotel de trei stele cazare pentru doua persoane, cu biletele de avion incluse și bagajul de cală, plus transferul de la și către aeroport.", spune Raluca Ticu, managerul unei agenții de turism.
 
Ultimele curse interne care au aterizat pe aeroportul de pe litoral s-au oprit odată cu falimentul companiei Blue Air. De atunci, turiștii din județele îndepărtate au folosit trenul sau mașina. Dar Aeroportul de la Constanța este în proces de modernizare după accesarea a 100 de milioane de euro din fonduri europene. Lucrările sunt estimate să se finalizeze la finalul lui 2023, dar până atunci turiștii vor avea și curse cu transportul local până la Constanța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel