Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Wozniacki, revoltată că Halep a fost primită la turneul de la Miami. Replica româncei
WhatsApp
Simona Halep, reacție la comentariile jucătoarei daneze Caroline Wozniacki referitoare la primirea cu uşurinţă la competiţie a cuiva care a ‘trişat’.
Wozniacki, revoltată că Halep a fost primită la turneul de la Miami. Replica româncei

Simona Halep a suferit o înfrângere în primul tur al turneului WTA 1.000 de la Miami, în fața spaniolei Paula Badosa, marcându-și astfel revenirea pe terenul de tenis după o absență îndelungată.

Acest eveniment a fost umbrit de comentariile critice făcute de Caroline Wozniacki, fostă lideră în clasamentul WTA, referitoare la primirea lui Halep la competiție după suspendarea sa pentru încălcarea regulamentului antidoping.

În ciuda unui start puternic, în care a dominat primul set, Halep a fost învinsă de Badosa într-un meci care a evoluat în trei seturi, scorul final fiind 1-6, 6-4, 6-3. Organizatorii turneului de la Miami i-au acordat Simonei Halep un wild card, acesta fiind primul ei meci oficial începând din august 2022, după ce suspendarea inițială de patru ani a fost redusă la nouă luni de către TAS.

„Nu am greșit cu nimic” 

 

Reacția lui Wozniacki la revenirea lui Halep în circuit a fost una critică, afirmând că nu este de acord cu primirea ușoară a jucătorilor care au încălcat regulile. "Aceasta nu este o critică îndreptată către Simona, ci către cineva care a trișat intenționat", a declarat daneza.

În replică, Halep a respins aceste acuzații, subliniind că nu a încălcat regulamentele antidoping. "De ce a spus asta? Nu am greșit cu nimic. Nu am trișat. Nu m-am dopat", a subliniat românca.

Deși înfrângerea a fost o dezamăgire, Halep a recunoscut că a simțit susținerea publicului și că a fost mulțumită de nivelul jocului ei, relatează Radio România Constanța. 

‘M-am simţit foarte bine. Am avut emoţii pozitive. Văzând publicul care mă încuraja, asta mi-a dat multă energie. Nivelul tenisului meu a fost bun, probabil că a surprins multă lume. În faţa unui nivel atât de ridicat la care a jucat Paula (Badosa), cred că am făcut o treabă bună’, a comentat Simona Halep.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel