Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Vremea rea a lovit și Vinceza. Locuitorii au găsit grindină cât o minge de ping pong/ FOTO-VIDEO
WhatsApp
Ieri, o furtună de grindină a lovit mai multe localități din Italia. Printre cele mai afectate, se află Torino și Vicenza. 
Sursă foto: fanpage.it

O furtună de grindină violentă a lovit zona Vicenza, pe parcursul zilei de ieri - 25 mai.  Drumurile din Agugliaro au fost acoperite complet de gheață, fiind nevoie de intervenția  pompierilor pentru gestionarea situației de urgență. Imaginile surprinse în urma furtunii arată străzile acoperite complet de gheață și cât de mare a fost grindina. 

Pompierii din Lonigo și Vicenza au fost solicitați pentru a face față inundațiilor produse în subsoluri și garaje, iar traficul rutier a fost afectat în zona Berica, unde un vehicul a părăsit carosabilul din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

2. Sursă foto... (grindina_72198400.JPG)

Sursă foto: X @Paolaorsolon

În plus, zona inferioară Veronese a fost și ea lovită de această furtună de proporții. Culturile au distruse de grindina care a lovit mai multe localități, printre care Bonavicina și San Pietro di Morubio. Organizația Condifesa Verona Codive a anunțat că în doar 10 minute au căzut 60 de milimetri de ploaie. 

Tot ieri, o furtună de grindină a lovit orașul Torino.  Fenomenul meteo extrem a avut loc în jurul orei 17 și a provocat acumulări de gheață de până la câțiva centimetri pe anumite artere, în special în cartierul Borgo Vittoria din nord-vestul orașului.

Imaginile și videoclipurile postate pe rețelele sociale de către locuitori au arătat străzi acoperite de gheață și mașini luptându-se să treacă prin aceste condiții neobișnuite. Ploile intense care au însoțit grindina au dus la acumulări de ploaie de peste 70 de milimetri în doar câteva minute, cauzând mici inundații în zonele mai joase și în magazinele din zonă.

------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel