Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Vremea în România, miercuri, 16 februarie 2022. Ziua de miercuri aduce temperaturi foarte ridicate
WhatsApp
Miercuri, 16 februarie 2022, vremea se va încălzi considerabil față de zilele precedente în toată țara. Temperaturile vor fi mult mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă a anului. Maxima va oscila între 6 și 15 grade Celsius, în timp ce temperaturile minime vor fi cuprinse între -2 și 6 grade Celsius. 
Vremea în România, miercuri, 16 februarie 2022. Ziua de miercuri aduce temperaturi foarte ridicate

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru astăzi, 16 februarie 2022. Valorile termice sunt foarte ridicate pentru jumătatea lunii februarie, îndreptându-ne către primăvară cu pași rapizi. Cele mai mari valori termice se vor înregistra în Muntenia.

De dimineață, în zonele de depresiune, se vor anunța condiții de ceață. Tot aici, cerul va fi înnorat în zorii zilei și există șanse mari de burniță. În De asemenea, în nord-vest și la altitudinile mari de peste 15000 de metri, vor fi precipitații slabe, respectiv sub forma de lapoviță și ninsoare. În restul țării, cerul va fi senin.

Vântul va sufla slab spre moderat, cu intensificări doar în zona montană înaltă. Se va resimți în special în cea de-a doua parte a zilei, în Munții Apuseni și Carpații Orientali.

 

Cum va fi vremea în București

 

Locuitorii capitalei se bucură astăzi de o vreme ca de primăvară. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că valorile termice continuă să crească. Temperatura va fi mai ridicată decât cea normală pentru jumătatea lunii februarie. Termometrele vor atinge astăzi până la 16 grade, iar minima nu va trece pragul de 1 grad.

Vântul va sufla slab și moderat, iar șansele de precipitații sunt minime. Dimineața și seara se va semnala ceața, în special în zona periurbană, iar cerul este variabil.

 

2. Vremea în ... (ant-rozetsky-nhn8vaeju7q-unsplash.jpg)

 

Unde se vor înregistra cele mai ridicate temperaturi din țară

 

Iată care sunt temperaturile maxime în principalele orașe din țară pentru miercuri, 16 februarie. Capitala și Buzăul se vor bucura de o vreme frumoasă și numai bună de petrecut timpul în aer liber. În schimb la Timișoara, există șanse mari de ploaie, iar soarele va fi mai multe între nori.

București: 16 grade Celsius, Precipitații: 10%, Umiditate: 57%, Vânt: 8 km/h

Brăila: 15 grade Celsius, Precipitații: 10%, Umiditate: 60%, Vânt: 11 km/h

Ploiești: 15 grade Celsius, Precipitații: 10%, Umiditate: 56%, Vânt: 13 km/h

Buzău: 15 grade Celsius, Precipitații: 10%, Umiditate: 54%, Vânt: 18 km/h

Galați: 14 grade Celsius, Precipitații: 10%, Umiditate: 60%, Vânt: 11 km/h

Timișoara: 12 grade Celsius, Precipitații: 60%, Umiditate: 77%, Vânt: 13 km/h

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel