Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Vilă de 7 milioane de euro în Aviatorilor pentru Iohannis. Ciolacu: "Nu-i nici prima, nici ultima" 
WhatsApp
O investigație Recorder arată că o vilă de protocol în care se investesc aproximativ 7 milioane de euro ar fi pregătită pentru Klaus Iohannis, odată cu terminarea mandatului. 

Președintelui Klaus Iohannis îi place foarte mult luxul: după călătorii cu avioane private în jurul lumii, acum iese la iveală o vilă de protocol în care s-ar fi investit sume uriașe care îi va servi drept reședință după ce va părăsi funcția de președinte al României. Toată renovarea se face în mare secret, iar RA-APPS-ul nu răspunde oficial pentru cine se pregătește această casă.

Ciolacu spune că va întreba și el RA-APPS-ul despre această investiție. Declarațiile premierului au fost însă foarte cuminți, foarte departe de "războiul" de altă dată. 

"În primul rând, nu ştiu dacă cheltuielile sunt de 7 milioane, am aflat şi eu ca şi dumneavoastră din presă aceste sume. Este o vilă a RA-APPS-ului, nu-i nici prima, nici ultima unde se fac investiţii, ele au fost renunţări de la anumite partide politice. Cu certitudine, astăzi, eu, Marcel Ciolacu, nu vă pot răspunde dacă e pregătită pentru preşedinte sau nu sau pentru alţi demnitari, vom vedea. Secretariatul General are în subordine RA-APPS-ul, care face licitaţie şi... depinde câţi metri pătraţi are, că dacă este la peste 10.000 mp nu ştiu cât de gigantică este investiţia. Am avut discuţia şi cu Vila Lac 1 şi v-am spus că din punctul meu de vedere nu este în acest moment o prioritate pentru Guvernul României," a spus Marcel Ciolacu.

Deocamdată nimeni din PNL nu a oferit un răspuns clar cu privire la destinația acestei vile, chiar și investigația inițială lovindu-se de multe ziduri. Doar pe surse, politicieni liberali ar fi declarat că într-adevăr reședința este pentru Klaus Iohannis și s-ar întinde pe nu mai puțin de trei niveluri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel