Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Victor Ponta, terorizat în avion de doi interlopi: "Mor de nervi! Mereu se întâmplă asta pe cursele spre Italia sau Spania"
WhatsApp
Victor Ponta spune că s-a aflat printre pasagerii unui zbor Tarom spre Madrid care au fost terorizați de doi interlopi tatuați. 

Victor Ponta spune că asistă des la astfel de scene care au loc pe cursele dinspre/spre România și Italia sau Spania. Acesta cere schimbarea legislației astfel încât astfel de oameni să nu mai fie primiți în avioane.

"Azi am venit la Madrid cu o cursa Tarom - tot drumul echipajul si pasagerii au fost terorizati de doi interlopi ( tatuati ca in inchisorile din America Latina - cu haine si genti fake de brand ); au injurat, amenintat, tipat si agresat pe toata lumea.

Nu este deloc o intamplare - zbor foarte des cu Tarom , Wizz, Ryan si mereu pe cursele din Romania spre sau dinspre Italia si Spania asist la asemenea scene! Mor de nervi cand vad ce patesc bietele stewardese (le inteleg ca abea asteapta o ocazie sa plece la alte companii aeriene unde asa ceva nu e posibil)! Zbor foarte des in diverse destinatii si cu diverse naționalități- nu doar romanii au asemenea “animale” sau mitocani ; dar doar ai “nostri” nu au frica de nimic si au voie in continuare sa se urce in avioane; doar in Romania ticalosii si brutele au “drepturi” iar oamenii obisnuiti sunt obligati sa ii indure si sa taca din gura ! !

"Îi fac de rușine pe milioanele de români care călătoresc"

 

Pentru ca doar Romania nu este in stare sa faca, asa cum exista in Europa si alte tari civilizate, o baza de date cu acesti “barbari” pe care sa o acceseze toate companiile aeriene ; iar acestea sa aiba dreptul legal sa nu ii primeasca in avion pe o perioada lunga de timp - ca pe huliganii de la fotbal! Din pacate acesti interlopi abuzeaza personalul navigant si pasagerii si fac de rusine pe milioanele de romani care călătoresc, muncesc si traiesc in Strainatate.

Avem parlamentari de Diaspora- oare de ce nu face nimeni un proiect de lege identic cu restul Europei ? Avem europarlamentari care isi rup hainele la televizor de iubire pentru Diaspora si imaginea Romaniei ( poate la ei la business nu vad ce se intampla in spatele avionului) - oare de ce nu propun la Coaliție o ordonanță de urgență care sa rezolve imediat si simplu problema? Procesele penale sunt lungi si complicate; o decizie administrativa se aplica imediat si o sa vedeti ca o sa fie ca la fotbal: dupa ce sanctionezi 100 de animale restul o sa se abtina de frica! Poate reusim ceva acum, in 2024, cand inca se mai doresc voturile “Diasporei” . Stiti bine ca dupa Alegeri, cei votati nu mai dau doi bani pe alegatori, nu?" a scris Victor Ponta pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel