Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Victor Ponta: „M-ați lăsat FĂRĂ REPLICĂ, dacă vă puteți închipui!“. Ce i-a DEZVĂLUIT Denise Rifai liderului Pro România?
WhatsApp
Victor Ponta nu se aștepta de la asta din partea Vioricăi Dăncilă. Denise Rifai l-a înștiințat în direct!
Victor Ponta - Denise-Rifai, "Legile Puterii"

Victor Ponta a fost invitatul lui Denise Rifai, în această seară, la emisiunea „Legile Puterii“ de pe Realitatea TV. În același interval orar, la postul național de televiziune, Viorica Dăncilă era invitata lui Ionuț Cristache în emisiunea electorală „Președinte de votat“.

La finalul emisiunii, moderatorul de la TVR 1, i-a lansat o provocare ...altfel interlocutoarei sale, după o runda de întrebări fulger. „Am agreat pentru fiecare candidat să vină la rubrica 'Talent de președinte'. Știu că vă place tenisul de masă, așa vă relaxați. Încercăm?”, i-a spus Ionuț Cristache.

Viorica Dăncilă a acceptat provocarea moderatorului: „Joc pentru relaxare, pentru a face un sport care îmi place”, a spus Dăncilă în timp ce juca tenis de masă cu Ionuț Cristache. „Eu nu am mai jucat cred că din primul an de facultate. Nu știu cât de des jucați dumneavoastră”, i-a spus Ionuț Cristache. „Eu joc împreună cu soțul meu, fiul meu. Am o masă de tenis”, a răspuns Viorica Dăncilă.

În celălalt platou de televiziune, de la Realitatea, Victor Ponta era informat, în direct, despre „performanța“ Vioricăi Dăncilă de la emisiunea de pe TVR 1.

„Cât ne concentrăm noi aici, Dăncilă a jucat ping-pong într-un platou de televiziune cu moderatorul. Are treabă multă... Dacă nu vă opuneți să votați guvernul ăsta mai repede, așa rămânem, tenis învățăm până la alegerile prezidențiale“, i-a spus Denise Rifai lui Victor Ponta, cu care dezbătea problema instalării noului Guvern și posibilitatea demarării alegerilor anticipate.

„M-ați lăsat fără replică, dacă vă puteți închipui...ce să-i fac eu lui Dăncilă? să joace tenis...Doamna Dăncilă pingpongista, îmi vobea mereu de funcții. Îmi dădea, trei ministere, cinci ministere, miercuri seară înainte de moțiune îmi dădea șase. Și de fiecare dată eu am spus 'care este proiectul?'. În final, joi (n.r. în ziua votului pentru moțiunea de cenzură) mi-am dat seama că ea nu știa ce înseamnă proiect. Alegerile anticipate, o idee bună și realizabilă“, a afirmat Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel