Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Victima de la Jepii Mici, Diana Maria, a mai fost fugărită în trecut de un urs pe munte. Declarația mamei: "Am sunat-o că eram preocupată"
WhatsApp
Mama Dianei Maria, fata atacată de urs pe traseul din Jepii Mici, a vorbit despre teama permanentă pe care a avut-o în privința drumeției pe munte. 

Drumeția pe care Diana Maria și-a dorit-o apare peste tot pe Tik-Tok. Călătorii postează foarte des fotografii cu peisajele superbe fotografiate la înălțimi foarte mari. Este o ipoteză că fata s-ar fi inspirat din aceste videoclipuri pentru a alege acest traseu, deși inițial nu era în planurile sale. 

Mama fetei spune că nu a vrut să o lase să facă această excursie, însă Diana i-ar fi reproșat că mereu a fost prea strictă cu ea și că de data asta vrea să se ducă neapărat pe acest traseu. Totuși, spune mama fetei, a aflat de la tatăl de care este despărțită, că Diana Maria ar mai fi avut o problemă cu un urs pe munte și altă dată. Ursul ar fi fugărit-o într-o altă drumeție, însă atunci a scăpat nevinovată. 

"Eu o sunam că eram preocupată cu muntele ăsta. Am sunat-o şi i-am zis: „Dia, nu te du, te rog, nu te du!”. I-am spus să aibă grijă și ea a spus 'nu, că m-ai ținut mereu mai strâns și acum vreau să mă duc, să fac o experiență de-asta'.  Şi i-am spus: 'Dacă te duci, ai te rog grijă cu urşii, ai te rog grijă la râpe, la toate, că e foarte periculoasă perioada asta. Am aflat de la tatăl ei că mie nu mi-a zis, că a mai fost odată cu o prietenă și a fost fugărită de un urs," a spus mama fetei la Antena 3. 

Fata se afla pe munte cu iubitul. Erau împreună de câteva luni

 

Totuși, fata nu era singură. Era cu iubitul care a spus presei că a mai făcut traseul din Jepii Mici. Aceștia au observat ursul până să fie atacați și au sunat la 112. Operatorii de la 112 au ascultat îngroziți tot atacul ursului. Cei doi tineri au încercat să se îndepărteze de urs care începuse să-i urmărească și să se apropie tot mai amenințător de ei. Ținta ursului pare să fi fost de la început fata, pe care a apucat-o de un picior și apoi a tras-o în râpă. În cele din urmă, fata a căzut până în fundul prăpastiei. 

Iubitul fetei a rămas la telefon cu echipajele de urgență. Acesta a fost în cele din urmă preluat și transferat în siguranță în stațiunea Bușteni. 

Ipoteza specialistului este că ursul ar fi fost turbat pentru că de obicei aceste animale nu atacă oamenii, mai ales ca nu era vorba despre o femelă cu pui, ci despre un urs tânăr. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
pixel