Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Vești bune despre starea de sănătate a lui Florin Piersic
WhatsApp
Vin vești bune în legătură cu starea de sănătate a lui Florin Piersic. Ce spun medicii de progresul postoperatoriu al marelui actor: 
Florin Piersic a fost mutat de la terapie intensivă într-un salon pe propriile forțe / sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Florin piersic este în prezent internat într-un copartiment septic în cadrul Spitalului de Ortopedie Foișor din București, asta după ce medicii au considerat că nu mai are nevoie de terapie intensivă. Starea de sănătate a actorului s-a îmbunătățit considerabil. 

Florin Piersic face progrese considerabile. Marele actorul a început să meargă singur 

 

Vestea bună este că Florin Piersic poate să meargă singur cu ajutorul unui cadru, iar medicii depun eforturi uriașe astfel încât marele actor să poate să meargă pe cont propriu cât mai repede, întrucât își dorește să se întoarcă pe scenă, relatează Antena 3 CNN în jurnal. 

În ceea ce privește procesul infecțios, de asemenea, tratamentul își face efectul iar infecția este eliminată din organism. Medicii atrag însă atenția că va mai dura până când actorul se va recupera complet, fiind un proces de lungă durată. În momentul de față, starea lui Florin Piersic este stabilă și face progrese. 

Reamintim că în urmă cu aproximativ opt săptămâni marele actor a fost operată de Urgență la Spitalul de Ortopedie Foișor.  Medicii i-au scos vechea proteză care reprezenta o mare sursă de infecție și i-au implantat o nouă proteză provizorie cu o pompă de antibiotic. De atunci, starea de sănătate s-a îmbunătățit semnificativ.  

Nu se pune problema de o nouă intervenție chirurgicală în perioada următoare. Medicii spun că în momentul de față cel mai important este ca Florin Piersic să se recupereze complet.

-------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel