Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
VESTE BUNĂ pentru echipa FED Cup. Meciul cu Franța, în România? ULTIMĂ ORĂ
WhatsApp
România a reușit să se califice în semifinalele Fed Cup după o luptă incredibilă cu Cehia, campioana mondială.

Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu, Mihaela Buzărnescu și Ana Bogdan au câștigat cu 3-2 duelul cu cehoaicele la Ostrava.

Fetele ar urma să joace tot în deplasare și meciul cu Franța din semifinale, așa cum a stabilit ITF de la începutul competiției. Totuși, George Cosac, președintele Federației Române de Tenis a dezvăluit că a trimis un fax către ITF, pentru a cere desfășurarea semifinalei în România.

Citește și Halep, dată în judecată de Isărescu. Despăgubiri uriașe. Țiriac și Năstase, implicați

„Am știut de la început că echipa noastră va juca toate meciurile în deplasare. M-am uitat pe lista cu potențiali adversari și cu toți am fi jucat pe terenul adversarilor. Noi am trimis ieri un fax, când ne întorceam de la Ostrava, în care ne-am declarat disponibilitatea să organizăm semifinala.

Ideea este că în acel weekend este Paștele catolic și ei știu faptul că sunt vacanțe, oamenii pleacă... Așa că ar există o mică șansă pe care noi încercăm să o speculăm", a spus George Cosac la Digisport.

Președintele FRT a vorbit și despre atmosferă încărcată căreia fețele vor fi nevoite să îi țină piept în Franța.

Citește și FED Cup. România s-a CALIFICAT în semifinale. REZULTATE

„Știu la ce să ne așteptăm acolo. Am avut posibilitatea să vedem și știm ce se întâmplă la meciurile din Franța. De foarte multe roi, arbitrul de scaun trebuie să intervină pentru ca meciul să se poată disputa în condiții de fair play.

Dacă francezii vor alege să joace pe zgură, atunci probabil că se va alege o arenă din sud, iar dacă vor alege să joace în sală, probabil că vom merge la Paris”, a spus Cosac.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel