Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Văduva și fiica lui Vadim Tudor spun cum au fost umilite de Gigi Becali
WhatsApp
Văduva și fiica lui Corneliu Vadim Tudor au povestit cum au fost umilite de Gigi Becali. 

Imediat după înmormântarea lui Corneliu Vadim Tudor, familia acestuia se afla într-o situație foarte dificilă: cele două fiice și soția s-au văzut nevoite să gestioneze o situație fără ieșire, cheltuieli cu procese, administrarea unui adăpost pentru câini și costurile pentru traiul de zi cu zi. Presa știa despre această situație, astfel că Gigi Becali a fost întrebat de jurnaliști în momentul în care a ajuns la înmormântarea lui Corneliu Vadim-Tudor dacă va ajuta familia. Becali a dat însă un răspuns șoc.

Iată ce povestește Lidia Vadim Tudor: 

"Pe la catafalc au trecut mii de oameni. Într-adevăr, a fost și Gigi Becali atunci și nu vreau să fie asta o polemică cu dumnealui. Doar relatez ce s-a întâmplat atunci. Gigi Becali a fost întrebat dacă va ajuta familia și dânsul a spus că el nu ajută câini vagabonzi și nu are de gând să sprijine o revistă care nu mai înseamnă nimic. Acea revistă care nu mai înseamnă nimic apare și astăzi care de 33 de ani are apariții neîntrerupte pe piață. Ne-a mai spus că dacă dorim ajutor, să cerem prin intermediul presei. Acest lucru nu l-am făcut niciodată față de nici o persoană publică și față de nimeni în general," a povestit fiica lui Corneliu Vadim Tudor într-un interviu pentru Antena 3. 

Procese multiple împotriva lui Corneliu Vadim Tudor, duse mai departe de familia sa

 

"Vă dați seama că nu am apelat niciodată dar am rămas și noi după ce am văzut imaginile, am rămas perplexe. Din păcate, foarte multe persoane publice, au ales ca după moartea lui să își verse năduful pe noi. Nu pot să zic să se răzbune, că e mult, dar asta s-a întâmplat. Ce n-au putut să spună cât era el în viață, le-au spus după, toate lăturile ca să zic așa. Gigi Becali a ajuns europarlamentar datorită lui Corneliu Vadim Tudor. După ce a ieșit din pușcărie, l-a pus pe listele pentru europarlamentare și a ieșit. Da, asta este," a povestit și văduva lui Corneliu Vadim Tudor.

Fostul om politic avea ieșiri verbale uneori necontrolate și a fost dat în judecată de o mulțime de personalități. Familia sa a povestit că după deces, atât Victor Pițurcă, cât și jurnalistul Ion Cristoiu au decis să renunțe la procesele intentate, dar nu acelasi lucru a fost făcut și de Ana Birchall, căruia i-au plătit suma de 50 000 euro.

"Cu doamna Ana Birchall nu am putut să ne înțelegem. Dumneaei ne-a spus că nu are nimic cu noi, dar trebuie să plătim," a povestit Doina Vadim Tudor la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel