Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Urmărire ca în filme pe șoselele din Madrid: Un român beat și fără permis auto, conducea o mașină furată. Doi polițiști au fost răniți
WhatsApp
Un român a fost urmărit de patrulele de poliție din Madrid, după ce a refuzat să oprească mașina unui control de rutină. În cele din urmă, s-a constat că bărbatul era sub influența alcoolului și nu deținea permis de conducere.
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

Marți trecut, doi ofițeri de poliție din Madrid au fost implicați într-o urmărire violentă care s-a soldat cu rănirea lor, după ce au încercat să oprească un vehicul furat în Villa de Vallecas. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Locale, evenimentele au avut loc în Plaza de San Jaime, cartierul Santa Eugenia.

O patrulă a Poliției Municipale efectua teste etilotest în zonă când a trecut un Seat Ibiza negru, ocupat de patru persoane. În ciuda indicațiilor agenților de a opri, șoferul nu s-a oprit și a accelerat, punând în pericol unul dintre ofițeri, care a fost nevoit să se îndepărteze rapid pentru a evita o coliziune.

Începând o urmărire pe străzile din zonă, polițiștii au fost martorii unei escapade periculoase, în care infractorii au încălcat regulile de circulație amenințând viața pietonilor și celorlalți șoferi din trafic. Pe parcursul urmăririi, șoferul a făcut o manevră periculoasă, ciocnindu-se intenționat de o mașină de patrulare.

Cu ajutorul mai multor patrule municipale, poliția a reușit să înconjoare vehiculul și să îl oprească. În ciuda rezistenței puternice opuse de cei doi ocupanți, aceștia au fost arestați.

Cele două femei din mașină erau ținute împotriva voinței lor 

 

Conform informațiilor furnizate de polițiști, șoferul, un cetățean român în vârstă de 29 de ani, era în stare de ebrietate și circula fără permis de conducere o mașină furată.  Însoțitorul său, un ecuadorian de 26 de ani, a fost și el reținut.

Citește și: Patru români, arestați după o urmărire ca-n filme pe o autostradă din Elveția

Cei doi pasageri aflați în spatele mașinii, două femei, au fost eliberate sub motivul că erau reținute în mașină împotriva voinței lor. În urma evenimentelor, doi polițiști municipalii au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Cei arestați au fost predați Poliției Naționale, care a preluat investigația și se ocupă de stabilirea grupului din care fac parte, precum și a destinației și obiectivului lor cu mașina furată.

-------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel