Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Unul din cei mai cunoscuți criminali în serie român a mers la mare pe banii Primăriei Balotești
WhatsApp
Marius Csampar, unul din cei mai cunoscuți criminali în serie din România, a mers la mare într-un program al primăriei Balotești. El se bucură de atenție pe rețelele de socializare, unde a primit numeroase aprecieri „criminale”.
Unul din cei mai cunoscuți criminali în serie român a mers la mare pe banii Primăriei Balotești

Unul dintre cei mai cunoscuți criminali în serie din România se bucură acum de libertate, a primit un job cu ajutorul primăriei și în timpul liber este vedetă pe rețelele de socializare. Csampar a fost și la mare, printr-un program al Primăriei Balotești, acolo unde domiciliază. A venit dimineața și s-a întors acasă seara, împărtășindu-și experiența pe TikTok, iar oamenii au reacționat imediat prin comentarii în contextul faptelor care l-au făcut celebru, relatează cotidianul Replica.

Marius Csampar a fost în Eforie, printr-un program al Primăriei Balotești. „Am fost săptămâna trecută o zi și acum iar. Ne duce și pe noi Primăria. De dimineața până seara”, a spus el, în timpul unui live pe TikTok.

Comentariile au apărut imediat: „Vă dorim o vacanță criminală”. „Arătați ucigător de bine”, „Nu mai fi supărat, că doar nu ai omorât pe nimeni”, „Pozele sunt criminale”, „O priveliște criminală”, „Ești mortal, Mariuse”.

 

Cum a comis cele șase crime

 

Marius Csampar a fost eliberat condiționat după 22 de ani de detenție, în 2020, A comis șase crime în perioada 1994 – 1997. Rămas orfan la 12 ani, alături de alte persoane s-a apucat de tîlhării în special în zona Gării de Nord din București. L-a ucis chiar și pe un membru al găștii, care a cerut și el parte din pradă, amenințând că-l va denunța.

Individul a fost atras într-un canal de termoficare, iar Csampar împreună cu o altă persoană au început să-l bată, iar apoi l-au decapitat. „L-am apucat cu mâna de cap şi cu mâna dreaptă i-am tăiat complet capul, pe care l-am aruncat în lacul IOR, iar corpul l-am ascuns într-un canal. Locul exact sau mai multe detalii le voi prezenta când voi fi dus la locul faptei”, declara Csampar în fața judecătorilor Tribunalului București

Apoi a intrat în casă, în Balotești, peste o femeie la care stătuse în gazdă, pe care a bătut-o pentru a-i fura banii. Însă, i-a furat doar mâncarea. Femeia a murit la spital. Csampar a declarat că e singura victimă de care-i pare rău, că nu a vrut s-o omoare, ci doar să-i fure banii, pentru că, atât cât a stat la ea în gazdă, l-a ajutat. Apoi a mai ucis un om al străzii, care era în gașca de tâlhari a lui Csampar, și care își păstrase pentru el mai multe bunuri. „M-am încălecat peste el şi l-am lovit cu una dintre cărămizi în zona capului. În timp ce loveam, mi-a scăpat cărămida din mână şi am luat o altă cărămidă, cu care am continuat să lovesc tot în cap. Am aruncat cărămida în timp ce mă ridicam de pe el, i-am mai dat câteva picioare”, a declarat Csampar în timpul anchetei. Și, în acest mod, el a comis 6 crime, pe care le-a recunoscut și descris în detaliu, arată sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel