Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ungaria. Un român și-a înjunghiat prietenul de pahar și l-a jefuit: "Te tai și îți scot inima"
WhatsApp
Parchetul Seghedin a cerut arestarea unui român, care și-a înjunghiat un amic de pahar, apoi l-a jefuit.
Ungaria. Un român și-a înjunghiat prietenul de pahar și l-a jefuit Te tai și își scot inima

Potrivit polițiștilor, în după-amiaza zilei de 24 aprilie 2022, românul a băut împreună cu victima la o fermă de la marginea unui sat. 

Spre seara, suspectul i-a cerut victimei bani. Deoarece victima a refuzat să-i dea bani, românul a scos un un cuțit-fluture și i-a spus că îi va scoate inima, dacă nu-i dă banii.

Văzându-se amenințat, bărbatul i-a dat românului o mie de forinți. Văzând că victima are mai mulți bani, suspectul și-a înjunghiat victima în abdomen și i-a luat și restul banilor, suma de 8.000 de forinți. Ulterior, a fugit de la fața locului cu o bicicletă, scrie delmagyar.hu.

Bărbatul rănit a ajuns la spital, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale. În acest caz de tâlhărie și vătămare corporală gravă, parchetul a dispus arestarea suspectului român pentru o lună, având în vedere riscul de evadare.

Judecătorul de instrucție al Judecătoriei Szeged va decide asupra demersului procurorului într-o ședință, care va avea loc, vineri.

Un alt român care a lucrat ani de zile ca muncitor ocazional la fermele de la periferia orașului Balástya este acuzat de vătămare cauzatoare de moarte, după ce și-a bătut, fără milă, un prieten.

 

Ungaria. Un român și-a ucis prietenul în bătaie pentru că i-a mâncat bucatele. Pedeapsă exemplară pentru criminal

 

Potrivit informațiilor prezentate în instanță, criminalul român și-a surprins prietenul în timp ce îi mânca din bucate, așa că s-a enervat și l-a luat la bătaie.

L-a lovit de mai multe ori în față, până când victima a căzut. Românul însă nu s-a oprit și a continuat să-l lovească și cu piciorele în spate și gât. Românul s-a calmat într-un final, însă a fost prea târziu pentru victima sa. Bătaia a fost atât de cruntă, încât victima a murit din cauza rănilor, potrivit publicației origo.hu.

Parchetul l-a acuzat pe român de vătămare cauzatoare de moarte. Instanța maghiară l-a condamnat pe român la 7 ani de închisoare și l-a expulzat din Ungaria pentru 10 ani. Hotărârea nu a fost definitivă și a fost atacată cu recurs. Procurorii Parchetului General Seghedin recomandă instanței de fond menținerea hotărârii în primă instanță. Aceștia pot lua o decizie finală în caz la Comisia de judecată din Szeged.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel