Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ungaria. Român, implicat într-un accident mortal
WhatsApp
Un român a fost implicat într-un accident mortal pe autostrada M5, Ungaria.
Foto ILUSTRATIV

Procuratura din Kecskemet l-a trimis, ieri, în judecată pe un bărbat din Tata, în vârstă de 82 de ani, care a întors mașina pe autostrada M5, în februarie anul trecut, fiind lovit în plin de autoturismul condus de un român.

Bărbatul conducea o mașină Suzuki SX4 în care călătoreau soția și fiica acuzatului. Au existat condiții de vizibilitate bune când bătrânul a intrat din greșeală pe autostrada M5 spre Szeged. Potrivit baon.hu, de pe banda de accelerație separată s-a întors spre breteaua de ieșire, pe zona închisă circulației vehiculelor, adică s-a întors la stânga pe banda interioară a autostrăzii, cu fața către trafic și apoi a început să accelereze, pentru a ieși de pe autostradă.

Atunci, un Renault Megane condus de român, care circula pe prima bandă, s-a ciocnit frontal cu mașina Suzuki, la o viteză de aproximativ 120-125 km/h. Suzuki a ajuns pe banda de viteză, iar Renaultul a ajuns în parapetele de pe mijlocul șoselei. Soția inculpatului, care călătorea pe bancheta din spate, cu centura fixată, a suferit răni atât de grave încât a murit la fața locului. Fiica ei, care stătea pe locul din dreapta șoferului, și șoferul român, care purta centura de siguranță, au fost grav răniți.

Bărbatul de 82 de ani riscă să ajungă în închisoare.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel