Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ungaria. Pachetele românilor, pericol pe autostradă după ce-au început să cadă de pe microbuz (VIDEO)
WhatsApp
Mai multe pachete de-ale românilor au căzut, la începutul săptămânii, pe M1, direcția Biatorbagynal, districtul Budakesz, județul Pesta, Ungaria.
Ungaria. Pachetele românilor, pericol pe autostradă după ce-au început să cadă de pe microbuz (VIDEO)

Momentul a fost filmat cu o cameră de bord. În videoclip se observă cum pe M1 sunt câteva cutii căzute de pe microbuzul românesc, iar participanții la trafic trec pe banda de urgență pentru a evita vreun accident.

Totodată, se observă cum microbuzul se oprește și el pe banda de urgență când observă căderea cutiilor, iar câțiva români coboară și încep să alerge să-și culeagă obiectele împrăștiate.

 

Șoferii au reușit să evite obstacolele

 

Din fericire, potrivit raportului făcut de Poliție, traficul a fost redus în acel moment, astfel încât șoferii să poată trece la timp pe banda de urgență și să evite obstacolele de pe autostradă. 

Totuși, autoritățile atrag atenția că șoferii ar trebui să asigure mai bine bagajele pentru a se evita o tragedie, întrucât căderea acestora poate fi extrem de periculoasă.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link: https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy   

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel