Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ungaria. Minor român, uitat într-o parcare pe autostradă, după ce a coborât din autobuz
WhatsApp
Un minor român, în vârstă de 14 ani, a fost uitat în zona de odihnă Csengelei. Patrulele Secției de Poliție Rutieră de la Sediul Poliției Județene Csongrád-Csanád l-au ajutat pe băiatul speriat să ajungă acasă.
Ungaria. Minor român, uitat într-o parcare pe autostradă, după ce a coborât din autobuz.

Un bărbat a sunat, luni dimineață, la poliție și a anunțat că un minor, care se afla într-o parcare de pe autostrada M5, i-a cerut ajutor, după ce fusese uitat de șoferul autocarului. În plus, minorul nu avea la el nici telefonul mobil, care rămăsese în autocar.

Polițiștii au ajuns la fața locului, unde l-au găsit pe minorul român, de 14 ani, care le-a spus că era pasager într-un autobuz re ruta Italia-România. Șoferul oprise în parcare ca pasagerii să meargă la baie.

După ce s-a întors și  de la toaletă, băiatul  s-a trezit singur în locul de odihnă, deoarece autobuzul plecase fără el, relatează POLICE.HU.

Patrulele au contactat imediat Punctul Comun de Contact Maghiar-Român din Kiszombor, care a sesizat  compania de autobuze. Minorul a fost dus de polițiști la punctul de frontieră al autostrăzii Csanádpalota, unde în aștepta autobuzul și unde ajunsese și mama sa.

Un caz similar a avut loc în luna august 2020, în Austria, unde un român și-a uitat fiica de 13 ani într-o benzinărie.

 

Austria. Un român și-a uitat fiica de 13 ani într-o benzinărie. Și-a dat seama de gravitatea faptei după o oră

 

Un tată şi-a uitat fiica minoră în parcarea unei autostrăzi din Austria. Bărbatul a observat absența minorei de 13 ani abia după o oră. Ulterior, a explicat că era convins că fata doarme pe bancheta din spate.

O minoră româncă de de 13 ani, care călătorea cu tatăl ei, a fost uitată joi de părintele său, într-o parcare pe autostrada din Kematen am Innbach (districtul Grieskirchen).

Fata, o minoră româncă de 13 ani, coborâse din automobil în timp ce tatăl ei era la toaletă. Bărbatul şi-a continuat, ulterior, drumul, crezând că fiica lui doarme pe bancheta din spate. Abia după o oră și-a dat seama de greșeala sa, potrivit poliției.

În dimineaţa zilei de joi, în jurul orei 9.40, polițiștii autostrăzii Wels au fost solicitaţi să vină în parcare. Acolo au găsit-o pe minora de 13 ani, scrie kurier.at.

Din păcate, românca de 13 ani nu ştia numărul de telefon al tatălui său, de aceea polițiştii l-au sunat pe bunicul fetei. Acesta le-a dat numărul tatălui, care a fost sunat de poliţişti şi anunţat că şi-a uitat fiica în parcare.  Evenimentul a avut un final fericit, iar tatăl şi-a regăsit fiica.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel