Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un vatman din Iași a ajuns de urgentă la spital după ce a mirosit șacoșa uitată de o bătrână în tramvai
WhatsApp
Incident neobișnuit într-un tramvai din Iași. Un vatman a avut nevoie de spitalizare după ce a mirosit un bagaj suspect uitat de o bătrână. 
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

Un vatman din Iași a ajuns la spital după ce a găsit o sacoșă suspectă. Acesta a verificat bagajul uitat în vagon, iar ulterior a simțit un miros înțepător de la care i s-a făcut foarte rău. 

Totul s-a întâmplat după ce vatmanul a fost atenționat de un călător cu privire la o femeie care a stropit mai mulți oameni cu o substanță necunoscută și a murdărit și geamul. Când a oprit la capătul liniei, vatmanul a găsit o sacoșă din care se scurgea un lichid de culoare maronie.

 

Vatmanul avut nevoie de tratament de specialitate pentru câteva săptămâni după incident

 

Imediat după ce a verificat sacoșa uitată de bătrână, vatmanul a simțit că nu poate respira și a fost nevoit să sune la serviciul de urgență pentru a cere ajutorul medicilor. 

”Incidentul a avut loc la sfârșitul anului trecut. O doamnă a urcat la stația Pod Nicolina, sensul de mers spre C.U.G., cu o sacoșă în mână. La capătul traseului, o altă călătoare l-a atenționat pe vatman că pe geam se scurge o substanță acidă și că o femeie i-a stropit pe ceilalți călători cu ea. Vatmanul a mers, s-a uitat, a anunțat la dispecerat, de unde i s-a spus să vină cu tramvaiul la gară ca să vadă situația. În timp ce se deplasa cu vagonul spre gară, la Podu Roș au venit și colegii de la Siguranța Circulației, au deschis geamurile ca să se aerisească tramvaiul. El a ajuns la depou, după care a sunat la 112 pentru că a simțit că nu putea respira bine, erau afectate căile respiratorii. Vatmanul a ajuns la UPU, a stat o zi internat și a fost tratat, după care a revenit la muncă. Noi am pus la dispoziție filmările din vagon pentru polițiști, care au luat probe și au început o anchetă”, a transmis Cristian Stoica, directorul general CTP Iași.


Polițiștii au demarat o anchetă. Ce era substanța 

Polițiștii alertați de incident, au luat probe din vagon și au urmărit cu atenție imaginile video din ziua respectivă, relatează presa locală.

După ce au analizat imaginile înregistrate, polițiștii au identificat-o pe persoana care a urcat cu pachetul suspect în tramvai. Este vorba despre o femeie de 70 de ani, din Iași. După analize s-a constatat că substanța necunoscută era, de fapt, detartrant. Totul s-a întâmplat din neatenție, deoarece recipientul în care se afla substanța nu avea dopul închis.

Vatmanul din Iași a fost externat a doua zi din spital și a revenit la muncă, acesta nu a fost afectat grav de expunerea la această substanță.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel