Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un turist a descoperit o ușă secretă într-un dulap din camera sa de hotel: Ceea ce am văzut a fost deranjant! - VIDEO
WhatsApp
Un turist a făcut o descoperire înspăimântătoare în interiorul camerei hotelului din Regatul Unit în care s-a cazat.
Un turist a descoperit o ușă secretă în dulapul din camera sa de hotel -  Ceea ce am văzut a fost deranjant!

Există o multitudine de filme de groază care încep cu scena în care eroul principal își începe bucuros vacanța în hotelul visurilor sale pentru ca apoi să descopere că, în dulapul camerei sale, există o ușă secretă.

Tipul care și-a spus povestea pe Twitter și-a dat seama că are o ușă similară în camera lui de hotel și le-a spus urmăritorilor săi că nu vrea să-și petreacă noaptea acolo.

Protagonistul poveștii a publicat un videoclip pe Twitter în care le-a spus urmăritorilor săi de pe rețele de socializare că a găsit un fel de trecere secretă în dulapul dormitorului său dintr-un hotel.

 

Dacă mi s-ar întâmpla, nu aș mai putea dormi”

 

Tânărul arată camera sa, apoi deschide primul dulap, îl deschide pe al doilea, unde a descoperit o ușă mică fără mâner, pe care reușit să o deschidă folosind un card.

În spatele ușii mici se vede un coridor mic, apoi încă o ușă. Curajosul turist o deschide și pe acesta din urmă și intră într-o încăpere complet goală. După această descoperire ciudată, tânărul a scris:  "În camera mea de hotel am găsit o ușă secretă în dulap, ceea ce am văzut a fost deranjant..."

Videoclipul a avut mare succes pe rețelele de socializare, în special pe Twitter, unde a fost postat. Unii dintre utilizatori au scris: „Aș fi fugit” sau „Dacă mi s-ar întâmpla, nu aș mai putea dormi”.

Un alt utilizator, însă, a explicat: „Ca tehnician de întreținere vă spun că în majoritatea hotelurilor există spații în spatele pereților care sunt folosite pentru trecerea luminii dar și pentru orice cabluri de alimentare. Ușa albă este probabil accesul la o pompă de ridicare sau ceva similar”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel