Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un TIR scăpat de sub control a pătruns într-o curte. Șoferul român, transportat la spital, grav rănit
WhatsApp
Pe Drumul Național 2 E 85 în dreptul localității Domnești din comuna Pufești, conducătorul auto al unui tir ar fi pierdut controlul direcției de mers și a intrat într-un gard, pătrunzând în curtea unei locuințe.  Evenimetul rutier a avut loc pe 19 mai a.c., la ora 22:40.
Un TIR scăpat de sub control a pătruns într-o curte. Șoferul, transportat la spital, grav rănit

Șoferul unui TIR care circula pe DN2 E85, a fost la un pas de a-și pierde viața, după ce a scăpat  de sub control autovehiculul pe care îl conducea și a intrat în curtea unei locuințe situată pe raza localității Domnești. În urma impactului cu un gard, acesta a rămas încarcerat.

Pentru gestionarea situației de urgență, au fost mobilizate 3 echipaje din cadrul Secției de Pompieri Adjud, care au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o autospecială de stingere cu apă și spumă, scrie monitoruldevrancea.ro

Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimei de sex masculin, în vârstă de 52 de ani, care prezenta politraumatisme prin accident rutier. Paramedicii au asistat pacientul pe timpul manevrelor de descarcerare, după care acesta a fost predat unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea, care l-a transportat la  Unitatea de Primiri Urgențe Focșani. Totodată, la locul intervenției, pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor (PSI) necesare, a transmis Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice al ISU Vrancea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel