Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un tată român îşi ţinea fiica încuiată într-o cameră din casă: A fost găsită după un grilaj metalic, închis cu un lacăt
WhatsApp
Un bărbat de 77 de ani din comuna prahoveană Jugureni, care îşi ţinea fiica cu probleme psihice încuiată într-o încăpere, este cercetat penal pentru lipsire de libertate.
Un tată român îşi ţinea fiica încuiată într-o cameră din casă A fost găsită după un grilaj metalic, închis cu un lacăt

Potrivit unui comunicat transmis marţi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, poliţiştii din oraşul Mizil s-au sesizat din oficiu în acest caz.

„S-a constituit echipă operativă care, împreună cu reprezentanţi ai primăriei, s-au deplasat la imobilul în cauză, iar în prezenţa bărbatului s-a pătruns în interiorul locuinţei, prevăzută cu un grilaj metalic, asigurat cu un lacăt, unde a fost identificată o femeie, în vârstă de 42 de ani. În urma examinării vizuale, femeia nu prezenta leziuni fizice, având libertate de mişcare în cadrul încăperii, prezentând o stare de senilitate, fără a putea oferi răspunsuri cu privire la situaţia în care a fost găsită”, se precizează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, din discuţiile purtate cu bărbatul a reieşit că fiica sa suferă de afecţiuni psihice şi nu îşi poate purta singură de grijă, ceea ce l-a determinat să recurgă la această metodă.

La faţa locului s-au prezentat şi reprezentanţii DGASPC Prahova, care urmează să ia măsurile legale care se impun.

„În cauză s-a luat legătura cu procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mizil, care a dispus să se efectueze cercetări faţă de bărbatul în vârstă de 77 de ani sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal”, precizează IPJ Prahova.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel