Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un tânăr şi-a înjunghiat, cu sânge rece, iubita: „După asta m-am dus la magazin și am băut o bere cu un băiat”
WhatsApp
Un tânăr de 18 ani, care și-a omorât cu sânge rece iubita, le-a povestit oamenilor legii modul în care a luat viaţa fetei şi unde i-a aplicat loviturile cu cuțitul. „După asta am ieșit din cameră, am încuiat ușa. M-am dus la magazin și am băut o bere cu un băiat”, a declarat acesta.    
crima_iubita_injunghiata

Împreună cu magistrații și procurorii, tânărul s-au întors la locul faptei și a reconstituit evenimentul. În timpul reconstituirii faptei, acesta a arătat, pe un manechin, cum și-a omorât iubita și unde i-a aplicat loviturile cu cuțitul. Băiatul spune că a înjunghiat minora în abdomen și a părăsit locul faptei. Totodată, miercuri, la Curtea de Apel Chișinău va avea o nouă ședință de judecată, în care magistrații vor decide dacă bănuitul va fi cercetat penal în continuare sub arest sau în stare de libertate.

Acum o săptămână, cadavrul fetei de 16 ani a fost găsit de către poliţişti într-un apartament din cartierul Telecentru al Capitalei. Minora fusese dată dispărută de câteva zile, scrie publika.md.

În urma investigaţiilor, s-a stabilit că adolescenta a fost înjunghiată cu un cuţit de bucătărie de către iubitul ei de 18 ani. Totul s-a întâmplat din cauza unei scene de gelozie. Tânărul a fost arestat pentru 30 de zile. Magistraţii de la Judecătoria Chişinău au admis integral recursul procurorilor. Menţionăm că tânărul şi-a recunoscut vina şi le-a spus anchetatorilor că regretă cele întâmplate. Dacă i se va demonstra vinovăţia, acesta riscă până la 20 de ani de puşcărie sau chiar detenţie pe viaţă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel