Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un tânăr român, de 20 ani, este bănuit că şi-ar fi ucis tatăl. Bărbatul a fost săltat de polițiști
WhatsApp
Un tânăr de 20 de ani, din comuna Zagra, este bănuit că şi-ar fi ucis, joi seara, tatăl şi a fost plasat în custodia poliţiştilor, potrivit informaţiilor transmise de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, relatează Agerpres.
Un tânăr român, de 20 ani, este bănuit că şi-ar fi ucis tatăl

Tânărul a fost cel care a sunat la 112 şi a anunţat că tatăl său, în vârstă de 53 de ani, se află în stare de inconştienţă în apropierea locuinţei. "Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud ajunşi la faţa locului au constatat faptul că, din păcate, acesta (bărbatul de 53 ani - n.r.) era decedat. Din primele verificări efectuate, a reieşit faptul că acesta prezintă urme de violenţă, existând suspiciuni cu privire la comiterea infracţiunii de omor. Fiul bărbatului, în vârstă de 20 de ani, se află în custodia poliţiştilor, fiind bănuit de comiterea faptei", a comunicat IPJ.

O echipă complexă, formată din poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale, criminalişti şi un procuror, face cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a survenit decesul. Totodată, în cauză va fi dispusă necropsia, care va stabili cu exactitate cauza decesului. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, cercetările fiind efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. 

 

 

Un alt român, și-a înjunghiat mortal tatăl, în luna octombrie. Criminalul a sunat apoi la 112 

 

Un bărbat a fost ucis chiar de propriul fiu. Tragedia s-a petrecut, la sfârșitul lunii octombrie, în localitatea Micești din județul Argeș. Vecinii spun că atât victima, cât și fiul erau bine văzuți în comunitate. Polițiștii anchetează acum cazul.

Victima avea 66 de ani și trăia în satul Purcăreni din comuna argeșeană. El a fost ucis chiar de fiul său, un tânăr în vârstă de 29 de ani.  Cel care a sunat la 112 a fost chiar fiul victimei. 

Oamenii legii au ajuns de urgență la fața locului și au găsit cadavrul în curtea casei. Trupul neînsuflețit a fost dus la IML. Din primele cercetări, se pare că cei doi s-au certat, iar fiul a luat un cuțit și l-a înjunghiat pe tatăl său. Vecinii regretă tragedia petrecută și spun că atât victima, cât și fiul erau bine văzuți în comunitate. Suspectul a fost reținut de polițiști, relatează  reporter24.info.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov și un echipaj medical, care au constatat că cele sesizate se confirmă, iar bărbatul, în vârstă de 66 de ani, a fost găsit decedat. Persoana bănuită de săvârșirea faptei, un bărbat de 29 de ani, a fost condusă la sediul poliției pentru audieri. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie sub forma agravantă a omorului, cercetările fiind desfășurate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș”, transmite IPJ Argeş.

După administrarea probatoriului, în cursul nopții de 30 octombrie, bărbatul în vârstă de 29 de ani, din Pitești, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse măsuri preventive.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel