Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un tânăr român a murit după ce a fost abandonat de prieteni și a zăcut ore bune pe marginea drumului. Andrei avea 18 ani
WhatsApp
Andrei Brătoiu, un tânăr în vârstă de 18 ani, din comuna Stănești (Vâlcea), a murit într-un cumplit accident rutier, după ce prietenii săi l-au abandonat în mașina distrusă și au fugit. Mai mult, potrivit unor surse, înainte de a fugi, prietenii lui Andrei l-au mutat pe scaunul șoferului pentru a-l scoate vinovat de accident.

Tragedia s-a produs în noaptea de 27 iulie 2020, pe drumul județean 643B, între localitățile Stănești și Măciuca din Vâlcea.

Andrei se afla pe bancheta din spate a unui autoturism marca Skoda, alături de alți patru tineri, trei minori și unul în vârstă de 26 de ani, care și conducea mașina.

La un moment dat, din cauza vitezei excesive, șoferul a pierdut controlul direcției, iar mașina s-a izbit de un cap de pod și a căzut în pârâul Gura Văii, într-o prăpastie adâncă de cinci metri.

Andrei a fost singurul care a fost rănit grav în urma accidentului. Ceilalți patru tineri au reușit să iasă singuri din mașină și, fără să le pese de prietenul lor, au luat-o la fugă.

 

Lăsat de prieteni să moară în mașină după accident

 

Un șofer a descoperit urmele lăsate pe șosea și ulterior mașina căzută în prăpastie, dar și pe Andrei, la aproximativ două ore după accident.

Bărbatul a sunat la numărul unic de urgență 112, iar la fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri, dar și un echipaj medical care l-a transportat pe Andrei la spital.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Inițial, polițiștii care au ajuns la locul accidentului au crezut că tânărul de 18 ani se afla singur în mașină și a provocat accident, mai ales că el se afla pe scaunul șoferului, notează gazetavalceana.ro.

Ancheta polițiștilor a stabilit că, de fapt, la volanul mașinii se afla tânărul de 26 de ani. Astfel, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, la fel ca și ceilalți trei tineri care se aflau în mașină.

Șoferul este acuzat de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului și lăsarea fără ajutor a unei persoane aflte în dificultate, de ultima infracțiune fiind acuzați și cei trei prieteni ai lui Andrei care l-au lăsat să moară.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel