Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un tânăr din Italia și-a luat viața după ce a aflat că femeia de care era îndrăgostit de un an era de fapt un bărbat de 64 de ani
WhatsApp
Un bărbat de 64 de ani a înșelat un tânăr de 24 de ani, cu care avea o relație de iubire virtuală de aproximativ un an, făcându-l să creadă că este o femeie de vârsta sa. Tânărul s-a sinucis când a aflat. Familia sa l-au dat în judecată pe bărbat și acesta, după ce a fost condamnat, și-a luat viața la rândul său.  

Bărbatul, în vârstă de 64 de ani, a fost găsit vinovat de uzurpare de identitate, dar nu și de fraudă (deoarece nu ceruse bani). Familia tânărului a cerut dreptate, apelând și la emisiunea Le Iene, care l-a demascat pe bărbat.

Oamenii l-au recunoscut după reportajul televizat care relata despre înșelăciunea sa pe chat împotriva unui tânăr de 24 de ani, care ulterior a murit prin sinucidere. Și nu a putut suporta greutatea remușcărilor și a rușinii, astfel că Roberto Zaccaria, în vârstă de 64 de ani, s-a sinucis la rândul său.

Daniele, tânărul de 24 de ani cu care dezvoltase o relație virtuală, dându-se drept femeie, și-a luat viața în urmă cu un an (23 septembrie 2021). El a recurs la gestul extrem după ce a aflat că fusese victima unei tragice înșelăciuni pe chat: femeia pe care o credea iubita lui, Irene, pe care o cunoscuse online, era de fapt Zaccaria.

Un tânăr din Italia și-a luat viața după ce a aflat că femeia de care era îndrăgostit de un an era de fapt un bărbat de 64 de ani

 

Daniele, un topograf în vârstă de 24 de ani, a fost găsit spânzurat în podul casei părinților săi. Se îndrăgostise de un profil fals pe care îl întâlnise pe internet: o fată de 20 de ani, frumoasă, dar inexistentă. Într-un an de relație virtuală, el a schimbat 8.000 de mesaje de dragoste cu ceea ce credea că este o fată, alcătuite din promisiuni reciproce de căsătorie și copii. Sfârșitul visului a venit atunci când Daniele a dat peste poze cu Irene a sa pe un alt site. Îi ceruse o explicație, dar bărbatul de 64 de ani i-a tăiat-o scurt, lăsându-l baltă.

Trupul neînsuflețit al bărbatului de 64 de ani a fost găsit ieri, la ora 7 dimineața, de către mama sa. Povestea "înșelăciunii" sale fusese relatată marțea trecută de o emisiune televizată Le Iene de pe Italia 1, care a relatat faptul, preluând plângerea avocaților rudelor lui Daniele. O investigație aprofundată realizată de Corriere a mai constatat că bărbatul a scăpat cu o amendă de 825 de euro, deoarece procuratura, în urma plângerii familiei băiatului, a respins cele mai grave infracțiuni împotriva bărbatului (cum ar fi înșelăciunea, pentru că nu existau dovezi de solicitare de bani). A rămas în picioare doar cea de uzurpare de persoană, pentru care primise o condamnare penală.

Falsa iubită s-a sinucis din cauza presiunii publice

 

O decizie la care familia băiatului a depus o contestație oficială. De asemenea, părinții lui Daniele i-au scris o scrisoare premierului Giorgia Meloni în ultimele zile. În reportajul difuzat în urmă cu câteva zile, bărbatul fusese surprins în centrul orașului de o echipă de filmare care l-a întrebat care sunt motivele gestului său. Fața bărbatului a fost ascunsă în direct, dar mulți oameni din micul oraș de 13.000 de locuitori l-ar fi recunoscut oricum.

Băiatul a lăsat o scrisoare de adio emoționantă familiei sale: “Nu v-am spus niciodată, dar vă iubesc toată lumea“. Bărbatul de 64 de ani îi trimisese lui Daniele și mesaje cu alte două nume false, "Braim" (falsul frate al lui Irene) și "Claudia" (cea mai bună prietenă a fetei inexistente). După producerea dramei, părinții au dat de urma bărbatului din Forlimpopoli și l-au denunțat la carabinieri. “Dacă băiatul acela era dezechilibrat, ce vină am eu?“, s-a apărat inițial Zaccaria. În cadrul emisiunii televizate bărbatul a fost „încolțit“ de reporter. "A fost o glumă... Nu am vrut să se termine așa“, S-a apărat Zacaria. După câteva zile sexagenarul declara pentru Il Resto del Carlino: "Sunt obosit, îmi distrug viața". După câteva zile a luat decizia de a se sinucide. Programul Italia 1, care a difuzat emisiunea, nu a comentat evenimentul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel