Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un sucevean și-a dezgropat prietenul după ce acesta i-a aparut în vis și i-a spus că este încă în viață
WhatsApp
Un bărbat din Suceava și-a dezgropat prietenul după ce acesta a visat că defunctul i-a spus că este, de fapt,  în viață.
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

Un bărbat l-a dezgropat pe liderul cultului ”Oastea Domnului” din care face parte, după ce acesta a visat că defunctul i-a cerut să facă asta. Înmormântarea a avut loc pe data de 28 martie 2024, iar în noaptea de luni spre marți l-a visat pe lider. 

Făptașul a fost internat la psihiatrie 

 

Suceveanul a mărturisit că liderul comunității i s-a arătat în vis spunându-i că încă este în viață și să vină să-l dezgroape. Bărbatul s-a dus în puterea nopții, a pus mâna pe o lopată și a început să sape până la sicriu, pe care ulterior l-a și deschis. 

Mai mult, acesta a sunat familia defunctului anunțându-i despre fapta pe care tocmai o comisese. Apropiații au sunat imediat preotul paroh, care la rândul său a anunțat autoritățile prin 112. 

Citește și: Un sucevean s-a prezentat la Urgențe pentru că a visat urât 

Polițiștii veniți la fața locului l-au găsit pe făptaș, un bărbat din localitatea Stroiești. Acesta a fost și internat la psihiatrie pentru a stabili dacă are sau nu discernământ. 

Dacă se va considera că bărbatul are discernământ, atunci acesta va fi pus sub acuzare. Pe numele său deja a fost deschis un dosar penal pentru profanare de morminte sau cadavre, a relatat Antena 3 CNN în jurnal. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel