Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un șofer s-a lăudat pe internet cum circulă cu 270 km/h pe autostradă
WhatsApp
Un bărbat de 40 de ani a fost amendat în Italia după ce a postat un videoclip pe rețelele de socializare, în timp ce mergea cu viteză de 270 de kilometri pe oră pe autostrada Siracusa-Gela. În plus, șoferul a rămas și fără permisul de conducere.
Un șofer s-a lăudat pe rețelele de socializare cum circulă cu 270 de kilometri pe oră pe autostradî

Mai întâi, șoferul s-a filmat în timp ce mașina lui circula cu 270 de kilometri pe oră și apoi a postat videoclipul pe rețelele de socializare. Bărbatul a scris sub imaginile video: „Senzația de adrenalină te face să te simți viu”.

Protagonistul incidentului care a avut loc în Sicilia, pe A18, autostrada care leagă orașul Siracuza de cel Gela, este un șofer de 40 de ani din Siracuza. Poliția Rutieră , după ce l-a interceptat pe șoferul mașinii, l-a amendat pentru viteză și l-au chemat și pentru verificarea permisului de conducere.

Potrivit informațiilor furnizate de polițiști care au vizionat imaginile publicate pe una dintre cele mai cunoscute platforme de socializare, bărbatul de 40 de ani ar fi putut produce un  accident rutier grav.

 

„Să te filmezi în timp ce conduci este un fenomen îngrijorător care se răspândește”

 

Pe porțiunea în care bărbatul a trecut cu mașina în viteză, între intersecție dintre Siracusa și Avola, limita de viteză este stabilită la maximum 80 de kilometri pe oră.

„Să te filmezi în timp ce conduci este un fenomen îngrijorător care se răspândește din ce în ce mai mult, iar polițiștii rutieri înregistrează o creștere semnificativă a comportamentelor periculoase la volan”, a spus comandantul poliției rutiere din Siracuza, Antonio Capodicasa, după ce a aflat despre cele întâmplate, relatează fanpage.it.

„În contextul verificării și reprimării încălcărilor comportamentale și în special asupra acțiunilor de combatere a episoadelor de conducere periculoasă, s-a remarcat multiplicarea episoadelor de conducere cu manevre riscante, deseori motivate de dorința de a realiza isprăvi spectaculoase care să fie documentate cu telefonul mobil și apoi postate pe rețelele de socializare”, adaugă Capodicasa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel