Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un șofer beat a intrat într-o dubă cu români, în Belgia. Bărbatul agresiv, încătușat de polițiști
WhatsApp
O dubă cu români a fost implicată miercuri seara, în jurul orei locale 20:30, într-un accident pe E17 în Waasmunster, regiunea Flandra din Belgia. 
Un șofer beat a intrat într-o dubă cu români, în Belgia. Bărbatul agresiv, încătușat de polițiști

În apropierea ieșirii Waasmunster, în direcția Gent, șoferul unui autoturism cu număr de înmatriculare ucrainean a intrat într-o dubă cu români. Mașina s-a răsturnat de mai multe ori după ciocnire și s-a oprit pe banda din mijloc.

Belgia. Român, mort într-un cumplit accident. Un conațional, în stare gravă la spital

Șoferul autoturismului nu a fost rănit, dar părea în stare de ebrietate. La sosirea serviciilor de urgență, bărbatul s-a comportat foarte agresiv și a fost încătușat de polițiști. Ulterior, poliția a primit imagini de pe camera de bord de la un martor care arată că șoferul beat prezenta deja un comportament de conducere foarte agresiv și periculos înainte de accident.

Între timp, pompierii au îndepărtat toate resturile, care au fost împrăștiate pe o distanță de cel puțin 100 de metri, de pe carosabil.

Accidentul a închis două benzi de circulație.

„Gașca română de crose de hochei” care a speriat Belgia: „Suntem de la Poliție”. Cum acționa „nucleul unei bande extrem de periculoasă”

 

Vezi și 

 

Accident straniu, cu români, în Belgia: Un automobilist s-a ciocnit de un TIR. Ambii șoferi erau români

 

Pe Westveldweg, în Koekelare, un român a fost rănit pe 1 septembrie într-un accident de circulație. El a intrat în coliziune cu un camion condus de un conațional.

Nu este clar cum s-a produs accidentul, dar probabil că unul dintre șoferi a nu a acordat prioritate. Un român în vârstă de aproximativ 30 de ani, la volanul unui Opel Corsa, s-a ciocnit cu un camion, condus tot de un român.

Camionagiul nu a fost rănit, dar șoferul Opel-ului a suferit un traumatism cranian și a fost transportat la spitalul din Torhout pentru îngrijiri.

Belgia. Român, accident cumplit după ce a ieșit din tura de noapte de la serviciu: „Poate că a adormit la volan”

Poliția din Polder s-a deplasat la fața locului pentru a face constatările necesare.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel