Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român venit din Anglia, hotărât să pună capăt vieții soției sale: Femeia se ascundea, după ce obținuse un ordin de protecție împotriva sa
WhatsApp
O româncă de 44 de ani din Iași a ajuns aseară în stare critică la spital, după ce soțul său, împotriva căruia tocmai obținuse un ordin de restricție, a înjunghiat-o. Bărbatul a venit din Anglia decis să pună capăt vieții soției sale.
Sursa foto: Stirile ProTv

Cei doi soți erau amândoi a doua căsătorie, dar între ei existau conflicte mai vechi. Recent, bărbatul de 44 de ani ar fi sunat din Anglia, unde lucra în construcții, ar fi amenințat-o pe femeie care, speriată, a mers la poliție și a cerut un ordin de protecție.

Femeia și-a luat cei trei copii pe care cuplul îi are și s-a ascuns în casa unor rude.

"Inculpatul agresor s-a deplasat la noua locuință a soției sale, a pătruns fără drept în curtea imobilului fiind înarmat cu un cuțit de mari dimensiuni, circa 30 cm", a precizat Maria Luiza Iuriciuc, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași, potrivit stirileprotv.ro.

"A dat cu pumnul în geam și doamna a dat să iasă cu copiii afară, să fugă și a prins-o în ușă. Am văzut-o plină de sânge. A venit ginerele să o salveze", a povestit un martor.

"Victima avea ordin de protecție, făcut chiar în ziua respectivă la 12:30, la 1 s-a pus în aplicare. A început poliția să îl caute, nu l-au găsit. El probabil că ar fi stat ascuns, nu ne explicăm cum, după ce au plecat ginerele și fratele din casă, el s-a dus pește", spune o rudă a femeii.

Individul a fost găsit în cele din urmă, iar în fața procurorilor și-a recunoscut fapta.

După atac, femeia a ajuns la spital în șoc hemoragic, dar medicii au operat-o și au reușit s-o salveze. Agresorul a fost reținut și este cercetat pentru tentativă de omor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel