Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român urmărit de poliție stă liniștit în Indonezia: „Am bilet de întoarcere. Nu sunt un fugar!”
WhatsApp
Vivian Oancea, un bărbat dat în urmărire de poliție, de la începutul lunii iunie, stă liniștit în Indonezia. Poliția nu l-a căutat, spune el, nu l-a dat nici în urmărire internațională.
Un român urmărit de poliție stă liniștit în Indonezia: „Am bilet de întoarcere. Nu sunt un fugar!”

Un bărbat urmărit le dă cu seen poliţiştilor! E căutat de la începutul lunii iunie şi stă liniştit în Indonezia. Mai mult, el susţine că nici n-au de ce să-l caute oamenii legii, pentru că, însuşi el, i-ar fi anunţat telefonic, pe fix, pe poliţişti că se va întoarce în ţară peste 3 luni.

 

Cine este Vivian Oancea

 

Vivian Oancea este unul dintre cei mai cunoscuţi oameni din România. În anii 2000, deschidea printre primele crescătorii de ciuperci în judeţul Bacău. Uşor-uşor, şi-a făcut un sistem de relaţii şi cunoştinţe din toate mediile. De la preşedinţi de stat, artişti, politicieni, academicieni, până la relaţii în mediul extern.

Vivian este în Indonezia, ţară despre care le spune apropiaţilor că l-a primit cu braţele deschise. Se laudă că e însurat cu fata unui ministru indonezian şi nepoata ambasadorului indonezian la Bucureşti.

„Vin acasă oricum. Nu fug! Nu sunt un fugar!”, spune Vivian la Antena 3.

Problemele penale au început pentru Vivian în 2007, când a fost acuzat că a traficat cetăţeni din Bangladesh. A urmat o condamnare pe fond de 7 ani şi una cu suspendare de 2 ani. În tot acest timp, a făcut parte din mai multe delegaţii cu oficiali malaezieni, chinezi sau indonezieni în România.

Întrebat dacă are ceva de transmis autorităţilor român, românul a spus: „Ce să le transmit? E totul corupt până în măduva oaselor, numai abuzuri şi abuzuri. Eu am fost condamnat pentru că mi-am furat fabrica”.

„Nu m-a căutat nimeni din Poliția Română. I-am căutat eu. I-am sunat eu. I-am anunţat eu că mă voi prezenta când starea sănătăţii mele îmi va permite. Mă voi prezenta, fără probleme. Am sunat pe fix acolo. M-au înregistrat. Pe 9 octombrie am bilet de întoarcere. Dacă vreţi, vi-l transmit!”, a conchis românul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel