Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român, tată a patru copii, răpus de cancer, a ars în sicriu în timpul priveghiului
WhatsApp
Soartă cumplită pentru un bărbat din Mureș, tată a patru copii. După ce ar fi murit de cancer, trupul bărbatului a fost cuprins de flăcări în camera de priveghi si s-a făcut scrum cu tot cu sicriu.
Un român, tată a patru copii, răpus de cancer, a ars în sicriu în timpul priveghiului

Totul s-a întâmplat la primele ore ale dimineții. Cei care au fost chemați să intervină au fost pompierii de la detașamentul din Târnăveni. Când au ajuns în localitatea Adămuș, locul tragediei, aceștia au găsit o anexă gospodărească în flăcări. Imediat au înțeles și lucrul șocant care tocmai se petrecuse: înăuntru se afla trupul decedatului.

Sicriul s-a făcut scrum, în camera de priveghi

Bărbatul din sicriu murise ieri. Vecinii au povestit că acesta a avut parte de multă suferinţă, potrivit Antena 3. A fost plecat o perioadă îndelungată la muncă, în străinătate, unde s-ar fi îmbolnăvit de cancer la plămâni. Bărbatul de 43 de ani a vrut să le ofere o viaţă mai bună celor patru copii ai săi.

Soarta a fost nemiloasă cu el chiar și după moarte. Familia nu a mai apucat să îl înmormânteze pentru că anexa a luat foc de la o lumânare, iar sicriu cu corpul bărbatului s-a făcut scrum.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel