Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român și-a măcelărit copilul și soția cu toporul! Dubla crimă, descoperită după ce bărbatul a făcut un accident, la Vaslui
WhatsApp
Echipajele de poliție și ambulanță, care au intervenit în această dimineață la un accident rutier produs la Costești, în Vaslui, a descoprit că victima accidentului este de fapt un criminal. După ce bărbatul a ieșit în decor cu autoturismul, el a declarat că și-a ucis soția și fiul, tâindu-i cu toporul, apoi a plecta de acasă.

La domiciliul acestuia a fost trimis imediat un echipaj de terapie Intensivă Mobilă dar și reprezentanți ai primăriei, care au confirmat cele spuse de bărbat.

Din primele informații, cele două victime, mamă și fiu, au fost lovite cu un topor.

„Accident rutier la Costești, o mașină a ieșit în decor. O singură victimă, șoferul care prezintă contuzii minore. Era singur în mașină. A fost trimisă o ambulanță B2 cu asistent medical de la Vaslui. Ajunși la fața locului, bărbatul implicat în accident le-a declarat celor de pe echipajul ambulanței că și-a ucis soția și fiul acasă la Cornii Albești. Trimise de urgență la fața locului, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) de la Vaslui dar și reprezentanți primăriei din sat au confirmat informația. Soția și fiul bărbatului au fost găsite măcelărite, din câte se pare cu un topor.” a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu. 

Ambele victime, femeia în vârstă de 76 de ani și fiul în vârstă de 46 de ani, prezentau „leziuni incompatibile cu viața”. Bărbatul a declarat că le-a ucis cu un topor. Polițiștii și procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui fac cercetări la fața locului pentru a stabili împrejurările în care s-a produs dubla crimă.

Vom reveni!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
19 apr 2024, 22:40
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel