Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român, scandal în fața unui bar din Salzburg: a scos un cuțit și l-a amenințat pe proprietar
WhatsApp
Un român, de 46 de ani, a încercat să-l rănească cu un cuțit pe proprietarul unui bar din orașul Salzburg. Nici alt client din bar nu a scăpat de amenințările românului.  
Un român, scandal în fața unui bar din Salzburg, a scos un cuțit și l-a amenințat pe proprietar. Sursa - Pexels

Un român, de 46 de ani, a încercat să-l rănească cu un cuțit pe proprietarul unui bar din orașul Salzburg. Bărbatul a amenințat și un client al barului. Scenele violente s-au desfășurat, la începutul săptămânii, în cartierul Elisabeth-Vorstadt din Salzburg. 

Dar, din moment ce acesta se purta deja agresiv afară și țipa, proprietarul nu l-a lăsat să intre. Potrivit polițiștilor, bărbatul de 46 de ani a scos apoi un cuțit lung de aproximativ șase centimetri și a încercat să-l înjunghie pe proprietarul barului în stomac. Din fericire, austriacul a reușit să evite atacul.

Apoi, românul recalcitrant a amenințat un client din bar și a încercat din nou să-l rănească pe proprietarul restaurantului, potrivit poliției. Această încercare a fost, de asemenea, fără succes.

Au intervenit mai mulți clienți, iar românul a fugit. După o scurtă căutare cu mai multe patrule de poliție, polițiștii l-au arestat în cele din urmă pe atacator. Poliția l-a dus pe acuzat la centrul de detenție al poliției din Salzburg, iar cuțitul a fost confiscat.

Un alt român de 33 de ani a fost condamnat la șapte ani de închisoare de magistrații de la Tribunalul Regional din Krems după ce a fost găsit vinovat de viol, abuz sexual agravat asupra minorilor și abuz sexual asupra unor persoane lipsite de apărare sau cu deficiențe mintale.

 

Un român a fost condamnat la șapte ani de închisoare, în Austria, după ce a abuzat mai mulți minori, tot români, dintr-o parohie

 

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, de origine română, a fost condamnat vineri la șapte ani de închisoare în Krems pentru abuzarea a șapte minori. Membru al unei comunități bisericești din regiunea Waldviertel, individul avea ca sarcină supravegherea copiilor și tinerilor de către părinți, moment în care au avut loc agresiunile. Bărbatul a pledat vinovat și a recunoscut acuzațiile care îl vizau.

Potrivit procurorului, acuzatul, un tată căsătorit și cu patru copii, era membru al unei comunități religioase care reunea numeroase familii venite din România în Austria. Având un rol activ în această comunitate, el a construit o "relație solidă de încredere" cu ceilalți membri, potrivit Die Presse.

Bazându-se pe această încredere, individul a invitat tineri din cercul său să petreacă noaptea la el, moment în care au avut loc abuzurile sexuale. Una dintre victime a depus o plângere inițială, iar celelalte au făcut mărturisiri ulterior, realizând că nu erau singurele victime.

Citește AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel