Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român s-a sinucis după înfrângerea Argentinei cu Croația
WhatsApp
Dinu Alex, un român în vârstă de treizeci de ani, s-a sinucis după ce Argentina a pierdut în fața Croației, la Campionatul Mondial din Rusia.
Campionatul Mondial

Dinu Alex, un fan înfocat al lui Messi, s-a sinucis după înfrângerea Argentinei cu Croația, în grupa D, a Campionatului Mondial din Rusia. Cadavrul românului a fost descoperit plutind pe râul Meenachil, din India, a doua zi după meci.

"L-am văzut când se uita la meci, era ora 11.30. Am aflat că obișnuia să spună prietenilor că i-ar fi rușine să mai iasă din casă și să dea ochii cu lumea dacă pierde Argentina.", a spus Alexandru, tatăl lui Dinu, potrivit presei engleze news18.com.

Mama lui a intrat în camera tânărului la 5.30 de dimineaţă și a constatat că fiul său nu mai era acolo. 

"Când am căutat prin camera lui, am găsit bilețelul în care își anunța sinuciderea.", a spus tatăl său, care a alertat imediat poliția.

"Nu a mai rămas nimic de văzut pentru mine în această lume. Mă îndrept spre moarte... Nimeni nu e responsabil de moartea mea.", este mesajul de adio lăsat de Alex. În camera tânărului au mai fost găsite un tricou al Argentinei și un telefon mobil cu o carcarsă cu Messi.

(w670) Dinu Alex

Deși presa engleză nu specifică originile române ale tânărului, ne putem da seama din numele său și cel al tatălui. Există probabilitatea ca tatăl român să se fi căsătorit cu o indiancă și astfel se explică de ce tânărul locuia în India și avea trăsături indiene. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel